poniedziałek, 4 czerwca 2018

Kako vliti betonsko verando

  Kako vliti betonsko verando

Soočanje s betonsko verando

Torej so bila zaključena dela za betoniranje na verandi in odstranitev opažev. Kako ustvariti estetski rezultat? Beton - sam material ni posebej privlačen. Zato se mora lestev soočiti. V ta namen lahko uporabite ploščice, porcelan, umetni ali naravni kamen.
  Kako vliti betonsko verando

Ima polkrožno verando in pripravi risbo

Malce težje je postaviti verandi v polkrogu s svojimi rokami kot običajna pravokotna različica, vendar pa bo v veliki meri sposobna domačega obrtnika. Najbolj priljubljena rešitev za to je konkretna: je poceni, hitro, poleg tega pa jo lahko ob naslednjem zaključku okrepimo z različnimi materiali, da dobimo ne le trajno, ampak tudi lepo rešitev.
  Kako vliti betonsko verando

Kako zgraditi verando betona z lastnimi rokami?

Če želite hišo lepo, trajno in trajno verando, potem preberite ta članek. V njem boste izvedeli, kakšne vrste verande so, kar je potrebno za njegovo izgradnjo, kako pravilno izračunati njegove dimenzije, in kako iti skozi proces njegove izdelave.
  Kako vliti betonsko verando

Betonska priprava

Da bi se vse pravilno opravilo in potem vam služilo za nedoločen čas brez kakršne koli posebne škode in ustreznega popravljalnega dela, je treba izbrati ne samo materiale, temveč tudi določiti, v katerih razsežnost je treba mešati celotno vsebino rešitve. Rešitev za betonske malte za korake vključuje naslednje materiale:
  Kako vliti betonsko verando

Priprava in izračun tal

Če naredite novo verando namesto starega, morate popolnoma odstraniti ostanke stare verande in očistiti območje od gradbenih ostankov, kjer nameravate izdelati verando iz betona. Na tem mestu morate kopati luknjo s globino najmanj 30 cm, širina pa mora biti najmanj 15 cm širša od dimenzije bodoče verande.
  Kako vliti betonsko verando

Tehnike izdelave betonskih verand

Dežela ali počitniška hiša se običajno začne s tremom, na katerega vodi manjši stopnišče. Kako napolniti stopnice z betonom in narediti pravilno z minimalnimi finančnimi in časovnimi stroški? Če želite po branju gradiva pridobiti splošno idejo, si oglejte videoposnetek, ki jasno kaže postopek oblikovanja odra. Gradbena dela se izvajajo v več fazah.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty