niedziela, 3 czerwca 2018

DIY polaganje mozaika

Polaganje mozaika: kaj naj bo furnirana podlaga

Glavna težava, ki je neposredno povezana z polaganjem lastnega mozaika, je razpoložljivost kakovostne baze. Praviloma je lepo postaviti mozaik na steno ali drugo površino, zato mora biti popolnoma ravna. V nasprotju s ploščicami je ta material prilagodljiv in če je osnova neenakomerna, bo preprosto ponovila vse oblike površine.
  DIY polaganje mozaika

DIY polaganje mozaika

Dela na polaganju ploščicnega mozaika so cenejša, vendar je vse mogoče storiti sami, ker vam ni treba postaviti mozaika tisočih drobnih delcev, kot ste to storili prej. Poleg tega je danes na voljo tudi mozaik ploščic, ki vam omogočajo, da izbirate med različnimi barvami in teksturo.
  DIY polaganje mozaika

Tehnologija polaganja ploščic mozaikov to storite sami

Zaradi objektivnosti ugotavljamo, da je s svojimi mozaiki prvič zelo težko delati. Pri zasnovi našega toaletnega načrta smo dodelili vlogo dekorativnega elementa v mozaik skupaj z mejami in dekorji. Zato ne moremo delovati kot resnični strokovnjaki, vendar obstaja vrsta izkušenj.
  DIY polaganje mozaika

DIY do-it-yourself mosaicking: orodja

  • Plastična vedra
  • Električni vrtalnik z mešalom
  • Gobova lopatica
  • Svinčnik
  • Gradbeni nož
  • Bolgarščina
  • Rubber spatula

Polaganje DIY: materiali

Za ploščice mozaik za kopalnico traja čim dlje, in to, seveda, vsi stremijo, morate izbrati pravi materiali. Ker obstaja veliko vrst mozaičnih ploščic, so materiali za njeno namestitev drugačni drug od drugega. Danes postavljamo steklene mozaične ploščice za rusko izdelano kopalnico. Zato bi morali biti v našem arzenalu prisotni:
  DIY polaganje mozaika

Prednosti in vrste mozaika

Dekoracijo kopalnice z mozaikom kot celoto poteka po istem principu kot pri delu s standardno ploščico. Kljub temu pa je mozaik ploščice nekoliko razločno tako vizualno kot tudi v številnih drugih vidikih. Najprej bi morali biti pozorni na velikost fragmentov. Lahko so v obliki kvadratov dimenzij od 1x1 cm do 5x5 cm, pravokotnika, krogov ali poljubnih elementov.
  DIY polaganje mozaika

Možna uporaba mozaičnih ploščic.

Uporaba takšnih ploščic je zelo raznolika. Uporabite ga lahko za označevanje nekaterih območij v kopalnici ali za dekoriranje posameznih elementov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty