środa, 6 czerwca 2018

Zaključni kit za slikarstvo

  Zaključni kit za slikarstvo

Kako izračunati, koliko materiala je potrebno za poravnavo sten?

Na embalaži, ki prodaja mavec, poraba pisnega materiala na 1 kvadratni meter. Za približen izračun:
  Zaključni kit za slikarstvo

Faza 1: izravnavanje sten in njihovo ravnanje

Če naj bi bilo preprosto barvanje stene, bi bilo treba največja prizadevanja usmeriti v odpravo vseh možnih nepravilnosti. Kot možnosti lahko uporabite naslednje načine:
  Zaključni kit za slikarstvo

Nekaj ​​argumentov za kit GKL

Barva zelo dobro prikazuje tudi najmanjše napake - na primer, izrezi iz glave pritrdilnih elementov. Zato jih je treba skrbno zapečatiti s kiti.
  Zaključni kit za slikarstvo

Zakaj potrebujete končno kiti?

Polnjenje sten za naknadno slikanje poteka z namenom nadaljnjega izboljšanja reliefa površine stene. Na površini, obdelani na podoben način, se barva nanese z bolj enakomerno plastjo, njena adhezija na površini stene se poveča, zato barva traja dlje in bolj trdno drži.
  Zaključni kit za slikarstvo

Načini kiti stene ↑

Za kakovostna popravila je potrebno izvesti postopek gnetenja površin pred končno obdelavo. Če želite vedeti, kako pravilno zidati stene, morate najprej obravnavati načine gnetenja. Obstajajo naslednji načini: začetni kit, kiti svetilnik, končna kita in kiti za razpoke. Vsako od teh metod izvajajo različne vrste kiti in se uporabljajo za posebne namene. Preden vpijete stene za slikanje ali ozadje, morate izvesti začetni kiti in poravnati stene.
  Zaključni kit za slikarstvo

Vrste, lastnosti kitov

Najprej se morate odločiti za izbiro končne kiti. Niso vsi njegovi tipi primerni za ozadje, prav tako pa tudi za slikanje. Univerzalno, z vidika strokovnjakov, načeloma ni zaradi pomembnih razlik v kompozicijah. Priporočila proizvajalcev o vsestranskosti uporabe so namenjena povprečnemu potrošniku brez posebnih zahtev, ne pa tudi za izkušene slikarje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty