wtorek, 5 czerwca 2018

Kako postaviti raztrgan kamen

  Kako postaviti raztrgan kamen

Vrste kamna, ki se uporabljajo za polaganje na dvorišču

Obrtniki menijo, da je plašč idealen material za tlakovanje dvorišča, katerega podrobnost je raztrgan in neobsevan. Običajno uporabljane vrste kamna so:
  Kako postaviti raztrgan kamen

Dekorativni kamen kot element notranjosti

Preden neposredno nadaljujemo z opisom procesa polaganja dekorativnega kamna, moramo omeniti nekatere od značilnosti te vrste zaključkov in hkrati opisati možne možnosti polaganja in uporabe okrasnega kamna.
  Kako postaviti raztrgan kamen

Značilnosti "mokrih" in "suhih" načinov polaganja

Tehnologija polaganja umetnih in naravnih kamnov, ki imajo redno geometrijsko obliko, temelji na že poznanih načelih opekanja opeke. Toda za delo z "divjimi" kamni, znanimi po svoji nepopolni obliki, morate dodatno pridobiti znanje in spretnosti.
  Kako postaviti raztrgan kamen

Divji kamen za podstavek

Zagotovo želite, da se vaš dom razlikuje od drugih ne samo v dekoracijah sob, temveč tudi v njihovem videzu. Klet - pomemben element fasade stavbe. Če se odločite, da bo njen končni izdelek privlačen in trajnejši, upoštevajte material za končno obdelavo, kot je divji kamen.
  Kako postaviti raztrgan kamen

Kako pravilno položiti podlogo

Splošna priporočila

Za popolno razumevanje izbire elementov oblog in olajšanje njihovega naknadnega vgradnje priporočamo, da pred začetkom dela na tleh položite najmanj 2 kvadratni metri materiala na tla ob pripravljeni površini.
  Kako postaviti raztrgan kamen

1. Trajnost

Prvi in ​​glavni namen vezanja je povečati odpornost zidu na vremenske razmere. Rešitev med elementi zidakov daje celotno strukturo tesnosti, ne da bi vlage vstopili v šive. To je še posebej pomembno v hladni sezoni, saj voda, ki vstopa v zid, med zamrzovanjem, širitvijo, lahko uniči celotno strukturo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty