środa, 6 czerwca 2018

Listi za mavčne plošče

  Listi za mavčne plošče

Oznaka stropa pred oblogo

Po zbiranju vsega, kar potrebujete za popravilo, lahko nadaljujete do prve faze - označite za kovinske profile, ki bodo okvir. Pred tem morate pregledati zgornjo mejo, na katero boste mazali. Če so v njej resne luknje, jih je treba popraviti. Posebno pozornost posvečajte komunikacijskim sistemom: po vrstnem redu namestite cevi in ​​žice, ki se bodo uporabljali za priključitev lestence in svetilk. Celotna površina stropa (vključno s cevmi, če obstaja) je prednostno pripravljena za zaščito pred rjo in plesnijo.
  Listi za mavčne plošče

Kaj je potrebno pri delu?

Ko je načrtovana izdelava stropa, je potrebno vnaprej pripraviti materiale in orodja. Iz orodij bodo potrebna naslednja imena:
  Listi za mavčne plošče

Prednosti take zgornje meje

Zaradi priročnosti in enostavnosti dela s suhim zidom, to gradivo uporabljajo oblikovalci za izgradnjo kompleksnih, večstranskih stropov. Stropi iz mavca v pisarniških prostorih in trgovinah so zelo priljubljeni in na zahtevo.
  Listi za mavčne plošče

Mavčne plošče zgornje meje. Na kaj naj pazim?

Namestitev suhih zidov na strop z lastnimi rokami je najpogosteje sestavljen iz visečega stropa. Prednosti te zasnove so, da vam omogočajo, da skrijete komunikacije (ožičenje ali prezračevanje), zgradite vgrajeno osvetlitev in izberete optimalno višino prostora. Stropna dela vključujejo veliko odtenkov, ki se ne zdijo ovira pred začetkom dela, lahko pa postane ovira v procesu. Pritrditev mavčne plošče, ožičenja, spojev pločevine, tesnilnih šivov - vse to zahteva posebno pozornost.

Pritrditev materiala na okvir ↑

Ko je zgrajen kovinski okvir, je treba nanjo priložiti kartonske plošče. To je zapleten postopek, katerega izvedba bo razdeljena na več stopenj:
  Listi za mavčne plošče

Potrebna orodja in naprave

Preden nadaljujete s stropno ometno površino mavčnih plošč, je potrebno izvesti predhodne izračune materiala in pripraviti orodja za delo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty