piątek, 8 czerwca 2018

Popravilo kopalnice in kopalnice

  Popravilo kopalnice in kopalnice

Popravila v stranišču in kopalnici.

Hitrost popravila je eden od ključnih vidikov v tem primeru, ker če je omejitev dostopa do katerega koli prostora v stanovanju dovolj enostavna za prenos, je kopalnica, tuš je stalna potreba. Zato je čim hitreje opraviti popravilo brez izgube kakovosti.
  Popravilo kopalnice in kopalnice

3. Električna napeljava

V skladu z zahtevami PUE mora namestitev sodobnih gospodinjskih aparatov zagotoviti obvezno ozemljitev ožičenja, za kar je treba namestiti ustrezne vtičnice. V stanovanju ali zasebni hiši je predvidena namestitev merilnika, naprav UZO in avtomatskega odreza točk za lokalno in glavno razsvetljavo. Če je hiša stara, zagotavljamo obvezno zamenjavo električne napeljave z novim, ustreznim odsekom in vrsto (bakrenim kablom).
  Popravilo kopalnice in kopalnice

Hidroizolacijska naprava

Najpomembnejša faza popravila v kopalnici - hidroizolacijska naprava. V nekaterih sovjetskih hišah je bilo vprašanje hidroizolacije zelo preprosto rešeno: kopalnica in stranišče sta bili trdni "bloki" - kocke, kjer ni bilo šivov med tlemi in zidovi, trdnim betonom. Danes novi lastniki brezobzirno zlomijo stare razdelke, po katerih so presenečeni, ko voda pri prvem preboju cevi ali zamaške hitro pušča do sosedov.
  Popravilo kopalnice in kopalnice

Vgradnja dodatnih elementov

Na tej stopnji namestimo vtičnice (jih je mogoče namestiti neposredno blizu umivalnika), prisilno prezračevanje, povezavo z ogledalom z osvetljenim ozadjem. Nato namestimo omarico - ohišje svinčnika, košarico za pranje perila, police, obešala itd. Odstranitev smeti, čiščenje prenovljenih prostorov in oddaja dela naročniku.
  Popravilo kopalnice in kopalnice

Popravilo kopalnice in WC na ključ v Chelyabinsk

Želite WC ali kopalnica postati eleganten, funkcionalen, udoben, sodoben in po popravilu imeti velik vidni obseg?
  Popravilo kopalnice in kopalnice

Popravilo kopalnice in stranišča je treba začeti z razstavljanjem betonskih ploščic in betonskih posnetkov notranjih vogalov.

In tudi vse nepotrebne projekcije in druge stvari, vse kar nas bo preprečilo, da bi naredili gladke stene in tla. Nato morate narediti zareze na standardni barvi, tako da ima temeljni premaz možnost pritrditve na betonsko podlago in ne barve ali pobijanja (drugače lahko ploščica samo padne)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty