środa, 6 czerwca 2018

Polaganje pene s svojimi rokami

  Polaganje pene s svojimi rokami

Stepwise steno

Začnimo postopek gradnje zidov iz pene. Orodje, ki bo potrebno za pripravo in postopek polaganja stene pene z lastnimi rokami:
  Polaganje pene s svojimi rokami

Polaganje prve vrste blokov pene

Polaganje prvih blokov se izvaja na vogalih. Od katerega drugega kota za začetek polaganja je tudi pomembno. Prvi blok pene je nameščen pod kotom, ki je najvišji glede na druge. Plast malte pod tem blokom bo veliko tanjši kot pod bloki pene v drugih vogalih. Izbor je poljuben.
  Polaganje pene s svojimi rokami

Kaj potrebujete za polaganje pene betona, če vzamete sami

  1. Najprej potrebujete blok celične betonske industrijske proizvodnje, ki ustreza GOST 25485-89, z dovoljeno gostoto za nosilne stene - D600 in za predelne stene - D500. Trenutno je komercialni interes v tem gradivu prispeval k nastanku malih podjetij za svojo obrtno proizvodnjo, kjer so včasih kršene formulacijske in proizvodne tehnologije. Zato je pomembno, da kupite pene blokov brez posrednikov, od uveljavljenega proizvajalca, ki je sposoben zagotoviti ustrezno shranjevanje in dostavo svojih izdelkov, ne da bi pri tem ogrozili integriteto in fizične lastnosti.
      Polaganje pene s svojimi rokami

    Okrepitev gradnikov ob njihovi polaganju na cementu

    Okrepitev pene blokov je mogoče storiti z namestitvijo posebne žične mreže s premerom 4-5 mm v šivih.
      Polaganje pene s svojimi rokami

    Notranja in zunanja površina

    Okrasne hiše iz penastih blokov z dekorativnim ometom bodo imele visoko mehansko trdnost, dolgo življenjsko dobo in visoko odpornost na atmosferske pojave. Istočasno bo velika izbira barv in različnih tekstur omogočila, da bo vaš dom edinstven.
      Polaganje pene s svojimi rokami

    Tehnologija pene za blokiranje pene

    Razmislite o postopku polaganja pene s svojimi rokami. Če želite delovati, boste potrebovali naslednji seznam orodij: mešalnik (udarec s šobo), lopatico, nivo mehurčkov, niz in seveda ročico! Zrezala bo pene, kot so dnevniki. Korist tega procesa je manj dolgočasen in porablja energijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty