wtorek, 5 czerwca 2018

Pravilna namestitev okenskih oken

  Pravilna namestitev okenskih oken

Namestitev okenskih oken

Prvič, ustrezno nameščeni zunanji odrezek mora zagotoviti, da voda ne pride na površino stene. Drugič, ta voda mora izprazniti. In končno, morajo biti varno pritrjeni, to pomeni, da med sunki vetra ne sme biti hrupa, zvok deževnih kapljic pa mora biti zgoščen do maksimuma.
  Pravilna namestitev okenskih oken

Kako oblikovati plastično okno, ki izliva iz profila

Večina kovinskih oteklin. Bistvo njihove namestitve je zmanjšano na dejstvo, da je vzorec oblikovan v velikosti, njegove bočne stranice pa so upognjene navzgor, da bi na teh mestih zgostile tesnilne sklepe in dalo celotni strukturi določene dekorativne lastnosti.
  Pravilna namestitev okenskih oken

Materiali in orodja

Uspeh, zanesljivost in enostavnost samonastavitve na oknih je popolnoma odvisen od pravilne izbire platna in materialov, ki se uporabljajo za njihovo namestitev.
  Pravilna namestitev okenskih oken

Montaža: navodila za namestitev plastičnih oken

Kljub enostavni zasnovi tega elementa okenskega okna je pogosto težko namestiti: po namestitvenih korakih se pravilna postavitev refluksa izogne ​​napakam, ki so lahko drage kasneje (do potrebe po zamenjavi četrtine).
  Pravilna namestitev okenskih oken

Funkcije namestitve

Če bi plima morala biti nameščena na plastičnih ali lesenih oknih, je treba posebno pozornost posvetiti obrezovanju izdelka. To je treba storiti tako, da robovi gredo na pobočjih odprtine, ki se nahajajo na straneh. Najmanjša nastavitev mora biti enaka 1 cm. Za ta rob se morate nekoliko upogniti. To bo preprečilo nagibanje pobočij. Namakane okenske proge bodo kmalu propale, pozimi pa se bodo zamrznile, kar bo povzročilo kondenzacijo stekla.
  Pravilna namestitev okenskih oken

Priprava orodja pred montažo

Vgradnja nizke vode na plastično okno se izvaja z uporabo številnih orodij, od katerih bo vsaka uporabljena za določene vrste dela:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty