poniedziałek, 4 czerwca 2018

Brezhnevka

  Brezhnevka

"Brezhnevka" ali "Hruščov", kakšna je razlika?

Glavna značilnost "brezhnevka" iz "Hruščov" je, da so bile te hiše zgrajene predvsem iz montažnih armiranobetonskih plošč, medtem ko je večina "Hruščov" opečne hiše. Nadgrajena v "brezhnevki" in postavitev. Na primer, kuhinja se je povečala na 7-8 kvadratnih metrov. m., prisotnost ločene kopalnice, v enosobnih apartmajih je nastal koridor, ki je ločil kuhinjo od sobe (v "Hruščovih" je pot do kuhinje tekla neposredno skozi sobo).
  Brezhnevka

Kakšna je razlika Brezhnev Hruščov

Glede na to, da je bila brezhnevka zgrajena več kot 20 let, je bilo zasnovanih okrog 40 serij modela visokih stavb. Zato brezhnevki preprosto ni mogoče združiti v eno kategorijo zaradi razlike v tehničnih parametrih vsake serije. Vendar se od Hruščova bistveno razlikujejo po naslednjih kazalnikih:

Ali je mogoče izboljšati brezhnevka

Kljub vsem prednostim brezhnevka so mnogi ljudje utrujeni od teh pomanjkljivosti, ki niso bile izkoreninjene. Predvsem pa je majhna kuhinja. Še vedno, 6-7 kvadratnih metrov ni kazalec, ki ga sanjajo številne gospodinje.
  Brezhnevka

Hiše so drugačne.. Vrste hiš v Yekaterinburgu

Med ogromnim številom na videz monotonih zgradb - hišah serije masov - lahko najdete najprimernejšo stanovanjsko možnost, če poznate značilnosti vsake vrste hiše.
  Brezhnevka

Kako delajo strokovnjaki Yudu?

Če potrebujete kakovostno popravilo odnushki ali dvushki v Nizhny Novgorod, prosite za pomoč strokovnjakov. Pri svojem delu uporabljajo samo visokokakovostne materiale in specializirano opremo.
  Brezhnevka

Kaj je apartma tipa "Brezhnevka"?

"Brezhnevki" so panelne hiše, katerih število nadstropij praviloma doseže 5 nadstropij. V času vladavine L. L. Brežnjeva so v gradbeništvu prišle do pomembnih sprememb, da bi "Hruščov" pretvorili v stanovanja z izboljšano postavitvijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty