czwartek, 7 czerwca 2018

Obnova prostorov pod trgovino

  Obnova prostorov pod trgovino

Trgovina z rekonstrukcijo

  1. Spreminjanje oblike trgovine
  2. Povečanje prostora v trgovini
  3. Ponovni razvoj prostorov trgovin
  4. Oblikovanje trgovine
  5. Projektna podpora
  6. Svetovanje
Analiza trenutne situacije:
  Obnova prostorov pod trgovino

Obnova, prenova in remont zgradb in prostorov (hiše, trgovine, pisarne)

Sodobna praksa arhitekturnega projektiranja in gradnje civilnih stavb je v veliki meri povezana z rekonstrukcijo obstoječega sklada in modernizacijo različnih stavb. Rekonstrukcija je nedavno postala mainstream na področju gradnje kapitala. Njene količine so se povečale toliko, da so pred hitrostjo razvoja novo zgrajenih stavb. To stanje v gradbeništvu se je razvilo zaradi dejstva, da novi gospodarski pogoji v državi ne omogočajo privabljanja velikih sredstev za novo gradnjo.
  Obnova prostorov pod trgovino

Rekonstrukcija prostorov trgovin

V skladu s pogoji pogodbe so bili objavljeni zelo kratki roki za obnovo skladiščnih prostorov. Od podpisa pogodbe je minilo dva meseca do odpiranja trgovine. Oblikovanje, pridobitev dovoljenja za obnovo stavbe, gradnjo, fasadno delo, montažne in zaključne gradnje, pridobitev katastrskega potnega lista.
  Obnova prostorov pod trgovino

Pravna stran izdaje

Ko poskušate znova poslati svoje stanovanje v poslovno nepremičnino in opraviti potrebno delo, se morda soočate z nesoglasjem sosedov. Imajo vse pravice, da tožijo in prepovedujejo takšne dejavnosti. Zato najprej premislimo, kdaj morate pridobiti dovoljenje solastnikov hiše in kdaj lahko storite brez nje.
  Obnova prostorov pod trgovino

Funkcionalno ločevanje

V trgovinskem dnu običajno vključujejo naslednja področja: denar in denar; namestitev; območje za prosto gibanje strank; za dejavnosti osebja, ki dela v dvorani; za prikaz izdelkov na zaslonu.
  Obnova prostorov pod trgovino

Rekonstrukcija v Samari

Rekonstrukcija trgovin v Samari je lahko posledica številnih razlogov, med katerimi je tudi potreba po spremembi funkcionalnih funkcij ali pa jih preprosto posodobiti. Proces je precej zapleten, saj mora strokovnjak upoštevati številne različne dejavnike. Treba je upoštevati vsako malo stvar, vsaka strukturna enota prostora naj se harmonično prilega celotni sliki.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty