środa, 6 czerwca 2018

Tla v stanovanju

  Tla v stanovanju

Tehnologija polaganja samorazlivnih talnih polimerov

Pomembno je vedeti! Naprava polimernih samonivelirnih tal je izdelana na previdno izravnani površini brez očitnih napak - razpok, projekcij, čipov, lukenj.
  Tla v stanovanju

Talni pokrov: cilj

Do danes proizvajalci ponujajo veliko paleto izdelkov, namenjenih za tla. Zakaj načeloma uporabite katerikoli specializirani material poleg krepitve estetike? Navsezadnje je beton, iz katerega je praviloma tla v stanovanjih, sama po sebi precej trpežna in odporna na obrabo material.
  Tla v stanovanju

Naprava v pritličnem nadstropju

Ta način urejanja tal v zasebni hiši, kjer ni kleti, velja za najpreprostejši glede na zmogljivost in nizke stroške za materiale. V tem primeru sta dve glavni možnosti:
  Tla v stanovanju

Priprava na estrihu

Pred začetkom celotnega dela določite raven prihodnjega čistega dna. To je ničelna stopnja za vse naše oznake. Ne pozabite, ne glede na to, koliko plasti podlage boste naredili, mora končana tla doseči to ničelno raven. Najmanjša debelina polnila tla ne sme biti manjša od 4-5 cm. Pri tej najmanjši debelini je potrebno uporabiti ojačevalno mrežo 10 × 10 cm debeline 4 mm.
  Tla v stanovanju

Hitro sestavljena zvočna izolacija tla ZIPS-POL

Za primere, kjer klasična konstrukcija plavajoče talne obloge s cementnim peskom ni možna, uporabite hitre montažne sisteme ZIPPS-POL (slika 2), ki vam omogočajo, da v enem dnevu izvedete zvočno izolacijsko konstrukcijo tla brez uporabe mokrih procesov, možnost obratovanja prostorov 24 ur po zaključku dela. Ti sistemi so sestavljeni iz sendvič plošče ZIPS-POL Vector ali Module 45 ali 75 mm, akustičnega tripleksa Soundline dB 17 mm in kompenzacijske plošče iz vezanega lesa 18 mm. Indeks zmanjšanja vpliva hrupa sistema ZIPP-POL je 32-38 dB s skupno debelino sistema 80 ali 110 mm brez upoštevanja debeline končne prevleke.
  Tla v stanovanju

Profesionalna demontaža

Ne žurite, da se znebite starega premaza. Če ni preveč obrabljen in pripravljeni ste samo za kozmetično popravilo tla, morate na prejšnji postaviti nov sloj ali ga pravilno obnoviti. Popravilo starega nadstropja v apartmaju bo odvisno od stopnje škode in vrste talnih oblog.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty