niedziela, 3 czerwca 2018

Parkirno mesto za asfaltiranje

  Parkirno mesto za asfaltiranje

Tehnološke značilnosti asfaltnega parkiranja

Tehnološke značilnosti priprave kleti na pločniku in asfaltiranja lokacij izključujejo delo v deževnem ali snežnem vremenu.

Prednost asfaltnega parkiranja

Najprej je treba opozoriti na nizek strošek takšne pokritosti, upoštevajte, da to ne vpliva na kakovost. Hkrati pa izvajanje sodobnih cestnih gradbenih del ne traja veliko časa. Glede na vse norme in standarde asfaltiranja vam bo taka obloga že več let.
  Parkirno mesto za asfaltiranje

Visokokakovostno asfaltiranje parkirišča

Neupoštevanje teh zahtev lahko povzroči slabo kakovost prevleke, ki se zaradi različnih vremenskih in mehanskih vplivov kmalu začne počasi poslabšati in se zelo poslabšati. Zato morajo strokovnjaki zaupati delu na asfaltiranju parkiranja.
  Parkirno mesto za asfaltiranje

Namestitev tramvaja

Na robovih parkirne ceste BR 100 * 30 * 15. Trup je nameščen na betonsko ploščo in betonska ključavnica je izdelana iz dveh strani. Na beton m-200 (B15) namestite mejo. Če ne montirate robnika, se asfalt, položen na robu, prekine in parkiranje se sčasoma začne poslabšati. Poleg uničenja robnika preprečuje, da se avtomobil izstopi iz parkirišča, na travniku ali igrišču.

Parkiranje asfaltiranja v Moskvi

V antičnih časih so ljudje uporabljali tako imenovani naravni asfalt, da bi okrepili zemljo pred hišami. Izkopali so ga izključno na področju olja. Danes seveda obstaja veliko število rastlin, ki proizvajajo asfaltne betonske tlakovce visoke kakovosti in po dostopni ceni.
  Parkirno mesto za asfaltiranje

Remont ceste

Remont se razlikuje od načrtovanega in izrednega, saj vpliva na vse sestavne dele ceste na dolge razdalje. Obnovitev ceste omogoča krepitev tal, odpravljanje pomanjkljivosti temeljev in ureditev drenažnega sistema.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty