sobota, 9 czerwca 2018

Odstotek pripravljenosti za gradnjo

  Odstotek pripravljenosti za gradnjo

Sredstva v gradnji

ONS je nedokončana zgradba ali zgradba. Poleg prostorskega opisa - koordinate značilnih točk in glavne značilnosti (površina, dolžina, globina itd.) So opisane s stopnjo pripravljenosti (odstotek).

Na kratko o stopnjah gradnje

Gradnja stanovanjske stavbe v povprečju traja od 3 do 5 let in je sestavljena iz več faz. Prvič, razvijalec pridobi parcelo: v nepremičnine ali v najem na mestni dražbi. Za izgradnjo apartmajske hiše na tleh se je potrebno dogovoriti o razvojnem projektu in pripraviti dokumentacijski paket za pridobitev gradbenega dovoljenja.
  Odstotek pripravljenosti za gradnjo

Priznavanje stroškov za gradbene pogodbe

Stroški, povezani z izvajanjem pogodbe o gradbenih delih, sestavljajo tri skupine, ki so nato razdeljene v ločene podskupine:

Težave pri ocenjevanju gradnje v teku

V sedanji svetovni praksi nedokončani objekti imajo redko funkcionalnost, prav tako je nemogoče ustvariti dobiček v obliki najema in iskati napovedi prodaje podobnih zgradb in objektov z ustreznim odstotekom pripravljenosti. Zato je vrednotenje nepopolnih naloga dolgotrajen, saj od ocenjevalca zahteva, da ima posebno znanje in izkušnje za natančno razvrstitev predmeta, določi glavne parametre, ki neposredno vplivajo na končno ceno, in izbere metodološke pristope, ki lahko najbolj natančno odražajo tržno vrednost.
  Odstotek pripravljenosti za gradnjo

Dovoljeno za uporabo

Subvencijo se lahko uporabi: a) za financiranje gradnje stanovanja v obliki ločenega stanovanja z visoko stopnjo tehnične pripravljenosti (več kot 70%); b) za nakup stanovanjskih prostorov v obliki ločenega stanovanja na trgu nepremičnin.
  Odstotek pripravljenosti za gradnjo

"Stadion v Samari"

Vodstvo Samarske regije je močno in podrobno odgovorilo na pritožbo Aleksandra Khinshteina, ki je popolnoma zavrnil svoje obtožbe. Vendar obljubljeno novo vrednotenje projekta v enem tednu ni sledilo obljubi Dmitrija Shlyakhtina.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty