sobota, 9 czerwca 2018

Mavec fasade hiše

  Mavec fasade hiše

Slabosti zaključnega ometa

Najpomembnejša in velika pomanjkljivost je netrajnostni odnos do okolja. Navsezadnje, ne glede na to, kako lahko ustrezno fasado obrišete s svojimi rokami ali z rokami strokovnjakov, medtem ko opazujete ali ne opazujete celotne končne tehnologije, bo omet še vedno imel nestabilne indikatorje pogojev okoljske spremembe. Z drugimi besedami, bo dovzetna za vlago, zaradi katere se bodo pojavile navpične in vodoravne razpoke, kot tudi odvečne lise in madeže. Zaradi zaključka fasade z ometom poceni cenovne kategorije je potrebno ponoviti zaključna dela vsake 3 leta.
  Mavec fasade hiše

Izbira materiala za izolacijo doma

Ko ste se odločili za ogrevanje fasade, najprej morate odločiti, kakšna bo toplotna izolacija vaše hiše, ker je toplota vašega doma odvisna od izbire izolacije, pa tudi od izbora drugih sestavnih delov izolacijskega sistema. V bistvu se kot izolacija uporabljajo naslednji materiali:
  Mavec fasade hiše

Dokončanje in njene faze - priporočila po korakih

Mavec je mogoče storiti osebno, saj zahteva samo skladnost s pravili dela, prisotnost potrebnega orodja in seznanitev s samim procesom. Dovolj je, da sledite osnovnim korakom, da izvedete vse, kar je kvalitativno in neodvisno.
  Mavec fasade hiše

Zaporedje dela

Tehnologija brizganja fasade vključuje določeno zaporedje dela in izvajanje več osnovnih korakov, kot so ojačitev, označevanje z svetilniki in neposredna prevleka.
  Mavec fasade hiše

Yourself Mavec: fazni delovni načrt

Splošne faze procesa so: predhodno (priprava stenskih površin), distribucija in montaža "žarnic", direktna ometa za zunanje stene.
  Mavec fasade hiše

Kaj morate vedeti o aerosistemu

Za razumevanje bistva fasadnega ometa na gaziranem betonu je potrebno poznati tehnične parametre tega zidarskega materiala. Torej smo že poudarili vašo pozornost, da ima porozno strukturo, katere koli velikosti por pa lahko premerom od 1 do 3 mm. Ta funkcija betonskega betona daje tako pozitivnim kot negativnim lastnostim.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty