wtorek, 5 czerwca 2018

Viseča stropna naprava

  Viseča stropna naprava

Stropi s kovinskim okvirjem enake ravni

Različna stropna naprava P13 se razlikuje po tem, da je to bistveno in osnovno, in nosilni profil, ki je pritrjen na suspenzije. Hkrati se v tem primeru vsi profili nahajajo na isti ravni. Poleg tega je A13 tudi edina izjema od pravila, da so pri polaganju listi suhih zidov združeni samo na podporne profile. Dolžina glavnega profila v tem primeru mora biti 10 mm manjša od celotne dolžine celotne sobe, pritrditev nosilnih elementov pa se izvede skozi tesnilni trak vsakih 500 mm.

Postopek namestitve mavčne plošče ↑

Naprava visečega stropa mavčnih plošč se začne z meritvami prostora, na podlagi katere se zasnuje zasnova okvira in lokacija plošč. Najprej je treba določiti zasnovo stropa, upoštevati možnosti za svetlobno napravo.
  Viseča stropna naprava

Kaj je dobro in kaj je slaba moč

Armstrong strop, poleg enostavne namestitve in nizkih stroškov, zagotavlja odlično zvočno in toplotno izolacijo. Inter-stropni prostor je obsežen, primeren je za namestitev svetilk in komunikacij. Dostop in popravilo stropa sta enostavna in ne zahtevata orodij.
  Viseča stropna naprava

False strop namestitev

Suspendirani stropni sistemi se pogosto uporabljajo v stanovanjskih in javnih zgradbah. Toda za oblikovanje lepe in harmonične notranjosti je treba postaviti viseče stropove v skladu s pravili.
  Viseča stropna naprava

Spuščeni strop

Napravo neprekinjenega vlečnega stropa je priporočljivo izdelati v tistih prostorih, kjer je zelo močan nagib stropa ali velika razlika med talne plošče. V teh primerih je neustrezno, da se preveč debela izravnava plast ometa, in neprekinjeno drywall bo skoraj popolno ravno in gladko površino, in stroški dela bodo precej nižje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty