czwartek, 7 czerwca 2018

Kako lepiti preprogo na linolej

  Kako lepiti preprogo na linolej

Ali lahko pritrdim preprogo na vrhu linoleja?

Linolej je v sobi, skoraj enakomerno, nekdo ga je obtičal, tako da ga je mogoče raztrgati samo s kravato. Odločili smo se postaviti preprogo v sobi, zato ne vem, kaj storiti zdaj ali odtrgati linolej in narediti novo preprogo na novi oblogi ali na linoleju?!
  Kako lepiti preprogo na linolej

Linolej: vrste in njihove značilnosti

Linolej je narejen iz prožne, a gosto prepustne umetne tkanine v obliki zvitkov. Odvisno od vrste, je lahko različnih širin in dolžin. Vrsta linoleja določa njen namen. Torej, linolej se zgodi za stanovanjske (21-23 razredov), javne (31-34 razredov) ali industrijskih prostorov (41-43 razredov).
  Kako lepiti preprogo na linolej

Kaj uporabljati kot substrat

Če želite preprogo, da vam dolgo služijo, ne da bi pri tem izgubili privlačnost, morate biti preudarni in razmislite o nakupu podlage za preprogo. Strokovnjaki pravijo, da to povečuje življenjsko dobo preproge. Uporaba dodatnih tesnila ima številne prednosti:

↑ Lepljenje na tleh s spoji

Če ste kupili preprogo, katere širina je manjša od širine sobe, jo boste morali postaviti v dele. Obstaja en odtenek, ki vam bo omogočil, da ne le pokrivate, temveč tudi zelo previdno, tako da nihče razen vas ne bo vedel, kje je sklep.
  Kako lepiti preprogo na linolej

Pogoji izbire preprog

Preden opravite popravila, se morate odločiti za glavno talno oblogo. Preproge so nameščene v dnevnih sobah, spalnicah, otroških sobah in hodnikih. Pri izbiri materiala, dejavnikov, kot so
  Kako lepiti preprogo na linolej

Priprava za polaganje preprog

Podlaga za postavitev preproge mora biti gladka, brez hribov in kapljic, suha in ne prašna. Če osnova ne izpolnjuje teh zahtev, jo je treba predhodno pripraviti, da ne bi ponovili vseh del na polaganju.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty