poniedziałek, 4 czerwca 2018

Vlivanje betonskih konstrukcij

  Vlivanje betonskih konstrukcij

Polnjenje monolitnih betonskih konstrukcij, tal in stebrov

Polnjenje stebrov in stropov za pridobitev betonskega monolita se lahko zahteva, če projekt gradnje ne dovoljuje uporabe standardnih konstrukcij, proizvedenih v oddaljeni proizvodnji. V takih primerih ostaja le priložnost, da oblikujemo monolitne strukture s konjugacijami, ki lahko zaradi vertikalne in horizontalne porazdelitve sil sprejemajo znatne obremenitve.
  Vlivanje betonskih konstrukcij

Izračun količine komponent za izdelavo konkretne mešanice

Pri obdelavi betonskih predmetov je pomembno vedeti ne samo količino betona, ampak tudi sestavo betona glede na količino komponent. Izvedba izračuna ni potrebna pri naročanju že pripravljene mešanice, hkrati za izdelavo betona kot samostojnega, saj je zelo pomembno, kako izračunati količino vseh sestavnih delov.
  Vlivanje betonskih konstrukcij

Zakaj je betonsko stopnišče boljše? ↑

Uporablja se pri izdelavi materiala popolnoma dopušča vse intenzivno izkoriščanje, betonske stopnice v zasebnih hišah so urejene znotraj in zunaj.
  Vlivanje betonskih konstrukcij

Faze betoniranja mest in poti

Cena dela na prelivanju betonske kocke je odvisna od kompleksnosti in obsega zemljine, konfiguracije betonske površine, vremenskih razmer. Delovni paket vključuje:
  Vlivanje betonskih konstrukcij

Zakaj moram preveriti beton?

Gradnja betona danes nam omogoča, da gradimo najbolj odporne na obremenitve in trajne strukture stavb in objektov. Iz tega razloga poleg te profesionalne graditelje, ki gradijo celotna območja in mesta s hišami velikih panelov, pa tudi posamezniki, za katere so značilnosti postavljene strukture (moč in vzdržljivost) izjemnega pomena, uporabijo to glavno tehnologijo stanovanjske gradnje. Ta trdnost in trajnost pomeni, da morajo biti materiali in tehnologije, ki se uporabljajo na gradbišču, v skladu s konstrukcijskimi standardi glede kakovosti materiala in izvedbe samih del, njihove skladnosti / paralelnosti itd.
  Vlivanje betonskih konstrukcij

Zaščita betona od zmrzali

Delno ali popolno zamrzovanje betona dokler garancija 75-80% ni zagotovljena delno ali popolno uničenje strukture po odmrzovanju. Kot veste, je ruska jesen nepredvidljiva.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty