środa, 6 czerwca 2018

Fasadni sistemi

  Fasadni sistemi

Razlike med horizontalnimi in horizontalnimi vertikalnimi fasadnimi sistemi

Navpični fasadni sistem

Dokončajo enostavnejše in hitro nameščene vertikalne fasadne sisteme:
  Fasadni sistemi

Fiber cementne fasadne sisteme

Ta material je prišel oddaljen od Japonske. Odlična okoljska učinkovitost izdelka zaradi odsotnosti azbesta in katrana v formuli. Material se lahko uporablja v industrijski in civilni gradnji. Poslovni in nakupovalni centri, okrašeni z vlakno cementnimi ploščami, dobro izgledajo. Dizajner bo enostavno izbral ali nastavil slog. Število nadstropij ni pomembno. Plošče so primerne za zunanje in notranje delo. Samo skrbi za material. Za čistočo in sijaj je pogosto dovolj dež deževnice. Pri vgradnji se uporabljajo posebne ključavnice - kljuke. Toda z debelino manj kot 14 mm lahko naredite z dekorativnimi žeblji ali vijaki.
  Fasadni sistemi

Fasade in fasadni materiali

Vrste fasad in fasadnih sistemov za hiše (ventilirano, montirano, leseno, aluminij, okvir). Načini izdelave fasad, montaža, popravilo, oblikovanje, stroški fasadnih sistemov, tehnologije
  Fasadni sistemi

Kaj je fasadni sistem

Fasadni sistem je zasnovan, zaradi katerega je mogoče zlahka prikriti vse napake in nepopolnosti sten ter zaradi relativne poceni in enostavne namestitve ni presenetljivo, da so se ti sistemi s fasado v zadnjem času tako priljubljeni.
  Fasadni sistemi

Sistem za zasteklitev stekla

Tradicionalna metoda zasteklitve z aluminijastimi okvirji. Značilnost te vrste sistema je prisotnost togega okvira. Nastaja se tako, da se pri določenem kotu povezujejo vertikalni in vodoravni profili, ki držijo prosojni element.
  Fasadni sistemi

Prednosti nameščenih prezračevanih fasad

Udobje in zadostna enostavnost inštalacijskega dela, vrsta in barvni materiali za obloge, nizka teža brez dodatne obremenitve na podpornih strukturah hiše, pomanjkanje "mokrih" procesov in zmožnost dela v kateremkoli letnem času, trajnost s povprečno 50-letno življenjsko dobo ( ni posebnih potreb po popravilih), pa tudi enostavno vzdrževanje (na primer tlak vode iz cevi) - vse to postane priljubljeno s pomočjo tečajnih prezračevanih fasad (HVF).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty