niedziela, 3 czerwca 2018

Aluminijasta okna

  Aluminijasta okna

Kaj morate vedeti pred montažo aluminijastih drsnih oken

Pred namestitvijo aluminijastih drsnih oken je potrebno preveriti okna za prisotnost različnih napak: razpoke, ovine in praske. Možna razlika med okenski okvir in steno se spreminja - približno 15-55 mm.
  Aluminijasta okna

Proizvodna tehnologija aluminijastih oken

Kako so okna iz aluminija? Skupaj je štiri faze proizvodnje. Prvi izmed njih je pripravljen, na njem sekajo in pripravljajo posamezne elemente iz aluminijastega profila. V drugi fazi so tesnila fiksna, ki so izdelana iz posebnih razredov gume. V tretji fazi je nameščen impost, dodamo okenske dodatke in končne izdelke sestavimo. Na zadnji stopnji namestite steklo v aluminijasta okna in jih napolnite.

Kakšno jamstvo za namestitev PVC oken?

Podjetje "Breathable Windows Factory" je že leta odličnega dela pridobilo velik ugled med partnerji in strankami. Tahiti Windows Factory namesti okna po razumnih cenah. Zagotavljamo najvišjo raven namestitve s strokovnostjo naših strokovnjakov, neprekosljivo kakovostjo proizvodnje oken iz najboljših komponent in skladnostjo z vsemi standardi.
  Aluminijasta okna

Stroški aluminijastih oken

Cena aluminijastih oken se oblikuje na podlagi porabe profila, pečata, izbire dodatkov, značilnosti in velikosti stekla ter količine naročila. Ponujamo popuste na naročila v razsutem stanju.
  Aluminijasta okna

Aluminijasta okna. Značilnosti namestitve.

Aluminijeve konstrukcije že več let zasedajo svojo tržno nišo. V kratkem času so se lahke in trpežne aluminijaste okna pridobivale s prepoznavnostjo in distribucijo med potrošniki. Njihova nizka cena v kombinaciji z zanesljivostjo, trajnostjo, prijaznostjo do okolja in čistem dizajnom omogoča uporabo tega izjemnega dosežka za skoraj vsakega prebivalca mesta.
  Aluminijasta okna

Montaža aluminijastih konstrukcij

Montažo (montažo in montažo) izvajajo strokovni inštruktorji, plezalci in alpinisti, ki so bili posebej usposobljeni. Pri nameščanju uporabljamo sodobno tehnično opremo in visoko kakovostne potrošne materiale.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty