sobota, 9 czerwca 2018

Strešni zidovi spb

  Strešni zidovi spb

Kaj potrebujete za kiti?

Glavno merilo za kakovostno popravilo in zaključna dela je povsem ravna površina. Pripravi temelje, da dober mojster posveča posebno pozornost. Torej, gnetenje površine stene ali stropa, ki mu sledi mletje, ustvarja gladko in gladko podlago, primerna tudi za barvanje, tudi za barvanje ozadja.
  Strešni zidovi spb

Datumi dela

Da bi ocenili časovni okvir za polnjenje sten in stropov, je potrebno temeljito pregledati vaše prostore. Povabite našega mojstra za komentiranje! Naredil bo potrebne meritve, vam svetoval o fazah dela in potrebnih materialih. Prav tako se strinjate glede pogojev popravila.
  Strešni zidovi spb

Stenski nivelacijski kiti

Težave kiti se pogosto uporabljajo pri konstrukcijah in popravilih, da se odstranijo površinske nepravilnosti s padcem do 15 mm. Material bo omogočil nivelizirati osnove in doseči estetsko privlačnost, jih pripraviti na poznejše tapete ali slikanje.
  Strešni zidovi spb

Začetna faza priprave sten in stropov za kit

Vsaka oseba, ki vsaj enkrat v življenju naleti na popravilo, ve, da je nemogoče končati stene in strop, ne da bi pripravljali, kako pravilno površino. Če želite to narediti, morate izvesti kiti, ki se izvaja v treh fazah:
  Strešni zidovi spb

Mavec deluje v Sankt Peterburgu St. Petersburg, kiti in omet stene

Mavčno delo

Vsi v teoriji vedo, kaj ometajo. To sta dva, tri mavca na kvadratni meter stene, veliko vlage in vse to je zelo dolgo, drago in umazano. Tako se je zgodilo.

Ocenjena popravila in končna obdelava

Po zbiranju seznama (ocene) dela, potrebnega za dokončanje in popravilo, tabela prikazuje obseg in ustrezne stopnje za vrste dela. Množimo količino po ceni, dobimo stroške za vsak posamezni položaj popravil. Na koncu ocene se dodajo in dodajo se dodatni stroški, ki jih ne upoštevajo stopnje za delo v sobi, na primer za dostavo in dvigovanje materialov (odvisno od lokacije in števila nadstropij, prisotnosti dvigala itd.) Dobljeni znesek se imenuje cena popravil na ključ.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty