piątek, 8 czerwca 2018

Ročno izkopavanje

  Ročno izkopavanje

Stroški zemeljskega dela

Stroški zemeljskih površin so neposredno odvisni od vrste nalog, njihovih lastnosti, obsega in rokov. Podobne ročne operacije vedno cenijo veliko dražje zaradi svoje visoke delovne intenzivnosti, sorazmerno velikih stroškov dela, potrebe po vključevanju več delavcev pri delu na spletnem mestu.

Zemeljska dela v Rostovu na Donu

Izvajamo zemeljska dela v Rostovu na Donu, zasebni sektor, kopanje jarkov za kanalizacijo in kopanje greznic, trakove temeljev. V bistvu izvedemo zemeljska dela ročno na težko dostopnih mestih za opremo. V vseh suhih vremenskih razmerah izvajamo vse zemeljske radove, nadaljujemo z izvajanjem zemljiških del na določenem dnevu v dogovoru s stranko. Delo opravljamo čim hitreje in učinkoviteje. Stranka plača na koncu zemljišča. Pozimi. Zaradi zmanjšanja temperature zraka in zamrzovanja tal se cena zemeljskih površin povečuje. Cena in ime dela sta navedena v tabeli.
  Ročno izkopavanje

Stroški izvajalcev

Na voljo so cene zemeljskih površin (ročno ali s pomočjo posebne opreme) strokovnjakov Yuda iz Krasnoyarsk. Cena na kubični meter se izračuna na podlagi naslednjih dejavnikov:
  Ročno izkopavanje

Kopanje jarkov in jame z roko in posebno opremo

Izkopna dela na dachi so lahko odprta, podvodna in podzemna. Najpogosteje je potrebno obdelati tla na površini zemlje. Lahko naredite zarezo ali napolnite že obstoječo količino tal.
  Ročno izkopavanje

Vodenje zemljišč v urbanih okoljih

Na splošno se v mestnih pogojih zemeljska dela štejejo za najbolj odgovorno in drago stopnjo celotnega gradbenega procesa. Zato je najpogostejša mehanska metoda. Zagotavlja uporabo posebne zemeljske opreme in prevoza za izvoz tal. Izkopna dela se večinoma izvajajo z bagrom, čeprav se pogosto ročno izkopavajo v pogojih individualne gradnje, katerih strošek ustreza kakovosti načrtovanih dejavnosti.
  Ročno izkopavanje

Stroški zemljišč

Kot del gradbenega projekta, odvisno od določenih specifičnih ciljev, se razlikujejo naslednja zemljišča, katerih stroški se naravno razlikujejo glede na zahtevnost procesa:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty