niedziela, 3 czerwca 2018

Novi parket

  Novi parket

Kaj je inženirski parket?

Inženirski parket je stisnjena lesena struktura dveh slojev, kot je tradicionalna parketna plošča. Furnir iz dragocenega okrasnega lesa se uporablja za zgornji sloj, spodnji sloj vezanega lesa pa ima vlogo trdne plošče.
  Novi parket

Kakšno nadstropje je mogoče postaviti na staro

Linolej Lahko ga položite na skoraj vse originalne talne obloge. Na primer, na starem linoleju ali lesenem podu. Če je mogoče, je priporočljivo, da med tla in novim linolejem položite tanko vezan les.

Brušenje novega parketa

Morda ste se soočili s situacijo, ko ima nov, pravkar postavljen parket nepravilno površino. To se zgodi, ko je bila namestitev slabo izvedena.

Kaj je mogoče storiti v primeru skrivanja?

Kaj storiti, če tla padejo: odgovori se razlikujejo glede na "diagnozo". Najprej pozorno preučite tla in označite vsa mesta, ki označujejo vaše gibanje.
  Novi parket

Marianna:

Ta tla v parketni dvorani in pred letom dni kupili - http://www.parquet-hall.ru/catalog/napolnye-pokrytija/parquet_board/%D0%BD%D0%BC033194/ Bilo je z popustom. Ko so odprli škatle, so bili deli plošč napihnjeni. Želel sem se vrniti, ampak nekako, kot pravijo, so me spustili... Potem so bile postavljene težave, zdelo se je, da so se poravnale. Ali to spremeni kaj v tvoji diagnozi?) Mislil sem tudi na balkon, blizu je. Zdaj pa je otrok v sobi ugotovil isto težavo - kotiček plošče se dviga in tam ni balkona.
  Novi parket

Sorte brusilnih strojev

Pred peskanjem parketa je zelo pomembno izbrati pravi stroj za brušenje. Obstaja več vrst takih strojev, poznavanje značilnosti, ki vam omogočajo, da ugotovite, kako pravilno polirati parket. Torej, ko se uporablja mletje:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty