czwartek, 7 czerwca 2018

Avtomobilska opravila sami

  Avtomobilska opravila sami

Priljubljenost modularne konstrukcije

Seveda vsak podjetnik ne želi dolgo čakati, dokler njegov projekt ne začne ustvarjati prihodkov. Konstrukcije sendvič plošč bodo pomagale rešiti ta problem. Iz takšnega gradbenega materiala lahko v kratkem času gradite s svojimi rokami, kot so: kioski za skladišče za gradbišče ali poletno počitniško hišo, paviljoni, hangari, zgradbe modularnega tipa in še veliko več, kot je prikazano na fotografiji.
  Avtomobilska opravila sami

Kako izbrati izvajalca

Bolje je izbrati izvajalčevo podjetje na podlagi naslednjih dejavnikov: prisotnost licence za to vrsto gradnje; prisotnost na trgu vsaj 5 let; možnost pregleda in izročitve predmetov s podobno usmeritvijo; finančno in tehnološko preglednost gradbenega procesa za kupca.
  Avtomobilska opravila sami

Kalkulator stroškov garaže sendvič plošč

Naša tovarna vam ponuja 6 možnosti za načrtovanje konstrukcijskih garaž. Cena vključuje osnovno opremo garaže. Za izračun točnega stroška uporabite kalkulator.

Izbira garažnih materialov za lastno gradnjo

Začnimo z gradnjo garaže opek. Zidarski kamni v gradbeništvu ne vključujejo le opeke, temveč se bomo omejili na to besedo, kar pomeni, da je mogoče uporabiti tudi druge materiale iz kamna: bloke iz blazinice (blatne bloke), pene iz betona (bloki pene) in drugi.
  Avtomobilska opravila sami

Žlindrni kamen - materialna značilnost ↑

Žlindro kamen se proizvaja s stiskanjem betona, glavne sestavine v proizvodnji pa so plavžne žlindre in pepel. Čeprav včasih obstajajo cenejša polnila - opeka bitka, presejanje peska, peska, lupine rock. Med drugim povečujejo toplotno prevodnost, proizvajalci dodajo ekspandirane glino, polistiren in perlit.
  Avtomobilska opravila sami

Izbira strokovnega tla za garažo

Glede na obliko profilnih plošč so sinusne, trapezne in zaobljene oblike. Pomembno merilo za izbiro folij je njegova debelina. Večja je, večja in dražja so listi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty