sobota, 9 czerwca 2018

Stene in strop naprave

  Stene in strop naprave

Leseni žarki

Zelo so primerni za posameznega razvijalca, saj vam omogočajo, da brez mehanizma za dviganje (les ima majhno težo in visoko trdnost) in je dovolj poceni. Les je enostaven za obdelavo.
  Stene in strop naprave

Lesena oplata za stene, strop in fundacije

Najbolj priljubljena opažev za stene, tla in temelje - les. Glavna letala takšnih oplaščenj so izdelana iz lesenih ščetk različnih dimenzij. Leseni palici se uporabljajo kot ležaji in pritrdilni elementi. Elementi takšnih opažev so pritrjeni z žičnimi zvitki, kravatami in podstavki. Opažne tla, tramove in loke podpira okrogli les. Ker se oplaščenje nanaša na stacionarno, večina njenih elementov ni mogoče ponovno uporabiti.
  Stene in strop naprave

1. PODROČJE UPORABE

1.1. Tehnološki zemljevid je bil razvit za izdelavo opažnih del za gradnjo monolitnih sten in talnih oblog tipičnega nadstropja z uporabo 16-nadstropne stanovanjske stavbe v Leningradu.
  Stene in strop naprave

Konstrukcijske lastnosti in načini namestitve opažev

Zložljivi opaž sestavljajo posamezni ščitniki in njihovi podporni deli, rebra, bori, estrihi itd. Na višini opažnih plošč podpirajo stojala (enojna ali zapletena) z ojačitvami in vezi, ki tvorijo gozdove.
  Stene in strop naprave

Sestavljanje okvirja plošče nad osnovo. Pritličje

Pred montažo kleti, kletnih tleh, temeljnega traku, betonske stene prekrije sloj izolacije bitumna ali strešnega materiala. Glej sliki 2 in 3.
  Stene in strop naprave

Univerzalna naprava

Ta vrsta vam omogoča, da namestite strukture katere koli širine, dolžine in debeline. To je posledica dejstva, da so vsi konstrukcijski elementi opremljeni drug z drugim, imajo visoko trdnost in precejšnjo vzdržljivost. Na splošno je zasnova sestavljena iz takih nosilnih elementov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty