piątek, 8 czerwca 2018

Mavčne stene na mehaniziran način v Sankt Peterburgu

  Mavčne stene na mehaniziran način v Sankt Peterburgu

Mehanski omet

Mehansko ometno delo je tehnologija, ki vam omogoča prihranek časa pri dokončanju prostorov, pospešite gradbeni proces (omet). Rabljene ometne postaje se razlikujejo od razpršilnih črpalk do splošnih instalacij. V skladu s parametri vašega predmeta izberemo opremo, ki je primerna in učinkovita za uporabo. Dolgoročne strokovne delovne izkušnje v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji omogočajo pozicioniranje mehanskega ometa kot hiter način za enakomerno in kvalitetno površinsko zaščito.

Strojni zidovi mavca - cena za 1m 2 (sadra)

(Delo je vključevalo: polnjenje, montažo svetilnikov in profilov kotnih zaščit, omet, razstavljanje svetilnikov, gladkanje površine, glossing, čiščenje).
  Mavčne stene na mehaniziran način v Sankt Peterburgu

Mavec z uporabo strojev

Strojni omet je značilen za visoko kakovost, natančnost in relativno nizke stroške dela. Tehnika omogoča ometavanje sten v velikih prostorih in v majhnih prostorih. Mnenje, da strojni omet lahko uporabljamo samo na velikih območjih, je napačen. Le v velikih prostorih je cena na kvadratni meter lahko manjša in uporaba ročnega dela v takšnih razmerah ni smiselna.
  Mavčne stene na mehaniziran način v Sankt Peterburgu

Oprema strojnega ometa

Zaradi uporabe specializirane opreme je možna ometna površina z uporabo mehanizirane metode. Prednosti tega procesa so:
  Mavčne stene na mehaniziran način v Sankt Peterburgu

Uskladitev s svojimi rokami ali na mehaničen način cena dokončanja St. Petersburg.

Mavec: - da bi zbrali stene z lastnimi rokami na svetilnikih v Sankt Peterburgu, izravnavo mehaniziranega načina dokončanja prenove stanovanjskih stropov.

Ročno ometanje gre daleč nazaj, ko se stroj pojavi na ometu

Pred tem smo morali ročno izdelati omet stene, sami smo mešali mešanico, ga postavili na steno z lopatico, kar je bilo zelo neprijetno, trajalo je veliko časa in res je bilo zelo težko delo. Toda napredek ne stoji, zdaj pa je vse to mogoče storiti s pomočjo mehaniziranega ometa. Naprava samostojno pripravi mešanico in jo meša skozi celotno delo, zato bo rešitev zelo kakovostna in vedno je zelo težko doseči to z enako doslednostjo z uporabo ročne metode. Z uporabo tega stroja boste porabili manj časa in denarja na zidovih ometa.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty