piątek, 8 czerwca 2018

Monolitna delovna cena

  Monolitna delovna cena

Faze monolitnih del:

  • montaža opažev;
  • parni okvir ojačitve;
  • betoniranje in nadaljnja oskrba;
  • če se dela izvajajo pozimi, se izvaja ogrevanje;
  • odstranjevanje opažev.
Za delo se lahko uporabljajo različne vrste opažev:

Cena betonskega in monolitnega dela v Voronežu

Cene za izvedbo betonskih in monolitnih del v Voronežu so odvisne od kompleksnosti in obsega konstruktivne stavbe.
  Monolitna delovna cena

Stroški storitev strokovnjakov

Naši mojstri poceni ustvarjajo delo pri izdelavi betonskih monolitov. Povprečne cene za m3 končane strukture najdete v ceniku, objavljenem na youdo.com. In lahko ugotovite natančne stroške monolitskih del v Nizhny Novgorod s predložitvijo vloge za Yudu. V nalogi navedite naslednje podatke:
  Monolitna delovna cena

Monolitska dela - citati.

Stroški monolitnih del so odvisni od številnih dejavnikov, kot so kompleksnost predmeta, čas in pogoji izvajanja itd. Pomembni dejavniki so kakovost materiala, ki se uporablja v gradbeništvu, in zadevno opremo, brez katere je nemogoče opravljati monolitno delo. Cena opravljenega dela se obravnava posebej po odobritvi projekta.
  Monolitna delovna cena

Značilnosti monolitne konstrukcije

Glavna prednost monolitne konstrukcije nad panelom je, da celoten proizvodni cikel poteka na gradbišču. To preprečuje skrbi pri prevozu plošč in drugih konstrukcijskih elementov, ki se nato pritrdijo s težko opremo. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji je beton mogoče dobavljati do višine do 100 metrov ali na najbolj težko dosegljiva mesta.

Monolitna konstrukcija

Monolitna konstrukcija je sodobna tehnologija za hitro postavitev objektov in zgradb katere koli oblike in števila tal iz armiranega betona. Načelo izvajanja monolitnih del je v tem, da se na gradbišču postavlja pomožna struktura opažev z okovjem znotraj. Postopoma, raven po ravni, se vlije z betonsko mešanico, ki se strdi v naravnih pogojih ali z dodatnim ogrevanjem pozimi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty