wtorek, 5 czerwca 2018

Naredi sami popravilo strehe

Popravite trussing sistem

Celotna streha se drži na ramenih nogah, prevzamejo breme moči snega, dežja in vetra ter seveda težo strešnega materiala. In če so špirovci poškodovani, potem ne smete oklevajte. Problem je treba takoj rešiti.
  Naredi sami popravilo strehe

Pregled vzrokov in načinov popravila puščanj v kovinskih ploščicah, keramiki, pločevini, mehkih in skrilavih strehah

Uhajanje strehe se nanaša na izredne razmere. Življenje v hiši, kjer so po taljenju snega ali drugem dežju stropi in stene prekriti z vlažnimi pikami, ni le neprijetno, temveč tudi nevarno.
  Naredi sami popravilo strehe

Strešno streho s svojimi rokami

Vsaka gradnja, naj gre za deželo, deželo, garažo ali običajno gazebo, prevzame prisotnost strehe. Streha ščiti vašo hišo pred zunanjimi vplivi (sneg, dež, toča, veter) in hkrati opravlja dekorativno funkcijo. Namestitev strehe ni enostavna in zahteva temeljit in profesionalen pristop. Vendar pa je iskanje težje kvalificirane in izkušene brigade delavcev strešnikov še težje.
  Naredi sami popravilo strehe

Kako preprečiti nastanek mikroskopov

Popravilo skrilavca je potrebno, če je bilo izpostavljeno zunanjemu mehaničnemu udarcu, ki je kršil celovitost premaza. Najpogostejši vzrok je:
  Naredi sami popravilo strehe

Popravilo in zamenjava toplotnoizolacijske in hidroizolacijske plasti

Izolacija se lahko izprazni zaradi puščanja in izgubi izolacijsko lastnost. V tem primeru se bo moral spremeniti. Včasih pa je njegova zamenjava posledica dejstva, da je slabo vzdržen. Če pogledate v streho, streho sestavljajo naslednji sloji:
  Naredi sami popravilo strehe

Sestava in funkcija strehe

Streha je najvišji del hiše. Njegova glavna funkcija je zaščita stavbe pred različnimi vplivi: padavine, sončna svetloba, veter, itd. Glede na svoj namen je streha razdeljena na več elementov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty