niedziela, 3 czerwca 2018

Gradnja stanovanjske stavbe z nestanovanjskimi prostori

  Gradnja stanovanjske stavbe z nestanovanjskimi prostori

Veselov Kirill Aleksejevič

Leta 2008 je diplomiral na univerzi v Nottinghamu (Univerza Nottingham) z diplomo iz managementa. Licenco združenja certificiranih potrjenih računovodij (ACCA).

Gradnja stanovanjske stavbe z vgrajenim nestanovanjskim prostorom, ki se nahaja na naslovu: NSO, Cherepanovsky district, Cherepanovo, ul. Kutuzov, 36b

Izjava o projektu

Stanovanjska stavba z nestanovanjskimi prostori in podzemno parkirišče na ulici. Vokzalnaya

Moderna stanovanjska stavba, zgrajena v skladu s sodobnimi standardi kakovosti, opremljena z vsemi potrebnimi pripomočki za udobno bivanje.
  Gradnja stanovanjske stavbe z nestanovanjskimi prostori

O dovoljenju za stanovanjske objekte

To je resen proces, ki zahteva usklajevanje z mnogimi vladnimi agencijami. Obstaja več pomembnih komponent, brez katerih ni mogoče pridobiti dovoljenja.

Zagon prostorov po izgradnji stavbe

Po izgradnji stavbe z nestanovanjskimi prostori v strogo določenih mejah za tehnične, komercialne ali industrijske namene (lahko še vedno deluje kot skupni prostor), če se bo nadalje uporabilo v skladu z navedenimi značilnostmi, bo treba pridobiti akt za zagon na podlagi gradbenega dovoljenja in dovoljenja, ki jih izda občinski oddelek za gradbeništvo, ki se oblikuje šele po tem, ko je zgradbo pregledala komisija lokalnih oblasti. V nasprotnem primeru prostori takšne zgradbe ne morejo delovati kot neodvisni predmet kakršnih koli transakcij, njihova uporaba (celo tarča) pa bo povzročila naložitev glob lastnikom.
  Gradnja stanovanjske stavbe z nestanovanjskimi prostori

Uporabljate zastarelo različico brskalnika!

Vaša različica brskalnika ne podpira sodobnih tehnologij, zato nekatere strani morda ne bodo pravilno prikazane. Nudimo vam prenos najsodobnejših brskalnikov. So brezplačni, enostavni za namestitev in preprosti za uporabo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty