czwartek, 7 czerwca 2018

Tehnologija gradnje okvirjev

  Tehnologija gradnje okvirjev

Začnemo graditi ploščad hiše

Tipični projekti panelnih stanovanj praviloma vključujejo 1-nadstropno zgradbo z dvoposteljno streho in podstrešjem. Možno je, da je strešno napravo mogoče zamenjati na drugo, na primer: večslojna, polovično pritrjena, večstranska streha. Najlažja možnost, da hitro dobite projekt, je nakup, pripravljen v posebni organizaciji. To bo omogočilo porabiti minimalni znesek sredstev za pripravo gradnje.
  Tehnologija gradnje okvirjev

Slabosti okvirjev hiš

V literaturi o gradbenih temah tiskanih in elektronskih publikacij je mogoče prebrati številne izjave, da imajo okvirne hiše številne pomanjkljivosti - nezmožnost prenove hiše, da ima hiša kratko življenjsko dobo, da je hiša hladna in da ta hiša ni primerna za življenje pozimi, da slaba zvočna izolacija okvirja.
  Tehnologija gradnje okvirjev

Gradimo okvirno ščitnico z lastnimi rokami!

Gradnja okvirnih ščita danes ni nič manj priljubljena kot na primer opeka. In ne brez razloga: panelna hiša se lahko uporablja celo leto, če je opremljena z ogrevalnimi sistemi. Če se odločite sami zgraditi okvirno hišo, vendar ne veste, kje začeti, uporabite priporočila, predstavljena v tem članku.
  Tehnologija gradnje okvirjev

Proizvodna tehnologija in gradnja okvirnih hiš

Izdelava stenskih elementov se izvaja iz materialov, ki izpolnjujejo zahteve tehničnih predpisov. Proizvodna tehnologija panelnih plošč zagotavlja naslednje zaporedje postopkov pri proizvodnji elementov:
  Tehnologija gradnje okvirjev

Kako so stene v ohišju okvirja?

Naprava hiše na okvirju na vrtni parceli bo nedvomno cenejša kot gradnja sesekljane ali opečne zgradbe. Poleg tega je tehnologija konstrukcije okvirnega ščita precej preprosta, kar pomeni, da boste lahko pri prikrivanju strokovnjakov prihranili zadosten del sredstev. Ta naloga je moč, s katero se spopadate s skoraj vsakim moškim, ki ima elementarne gradbene veščine.
  Tehnologija gradnje okvirjev

Ali obstajajo pomanjkljivosti v tehnologiji?

Slabosti je mogoče pripisati le dejstvu, da imajo hiše z okvirnim panelom sorazmerno majhno debelino sten in niso primerne za življenje skozi celo leto (zaradi povečanih stroškov ogrevanja in ogrevanja prostorov).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty