wtorek, 5 czerwca 2018

Slikanje opečne stene na balkonu

  Slikanje opečne stene na balkonu

Slikanje notranje opečne stene

Slikanje notranjosti opečne stene na ložo se izvaja po enakih načelih kot zunaj. Steno je treba najprej skrbno pripraviti in šele nato slediti slikanju.
  Slikanje opečne stene na balkonu

Priporočila primera

Če ima barvo, je treba najprej izbrati pod ton, s katerim bo stena naslikana kot rezultat. To bo dobilo najbolj podobno senco, ki ste jo izbrali za dekoracijo balkona. Če delo poteka počasi, ni nujno, potem je priporočljivo slikati z mehko čopičem. Na vseh težko dostopnih mestih, vogalih sten in šivov bo previdno slikala. Če je območje stene zelo veliko, lahko uporabite valjček ustrezne velikosti ali pnevmatskega pršila. Slikanje je treba opraviti zelo previdno, tako da zaradi tega ne morejo biti obarvana mesta - lahko povzročijo neenakomeren odtenek na zaključnem sloju in napake v strukturi prevleke.
  Slikanje opečne stene na balkonu

Priprava površine

Ko boste sami barvali opeko, morate poskrbeti za pripravo obdelane površine. To je veliko bolj zapleteno kot postopek neposrednega obarvanja in doseči najboljši rezultat, je treba upoštevati številne zahteve za tehnologijo priprave.
  Slikanje opečne stene na balkonu

3. Previdnost pri pripravi je ključ do uspeha.

Površina pred slikanjem mora biti čista. Vse solne lise je treba očistiti s kovinsko krtačo (v nobenem primeru ne uporabljajte kisline!). Očistite steno z milnico in pustite, da se posuši: opeko potrebuje približno en teden, da iz izvora pridobi vso odvečno vlago.
  Slikanje opečne stene na balkonu

Predel za steno z balkonom

Ko se stene očistijo, lahko uporabite osnovni premaz, vendar pred tem morate poskrbeti, da so vse ometane površine suhe. Za balkonske stene je bolje uporabiti osnovo, ki vključuje akril. Bolje ščiti pred plesni in plesni.
  Slikanje opečne stene na balkonu

Vzroki in vzroki za barvanje

Potreba po začetku poučevanja, kot je barvanje balkona, je lahko posledica različnih situacij. V nekaterih primerih se opeka sčasoma pada, se začne sesati in utopiti pod vplivom sončne svetlobe. Slikanje takšne stene ne le sledi kozmetičnim namenom, ampak tudi ščiti površino pred nadaljnjo poškodbo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty