wtorek, 5 czerwca 2018

Kako postaviti ploščico na osnovo

Vrste kletnih ploščic in njegove lastnosti

Soklična ploščica je najbolj razširjeno sredstvo za soočanje s soclom. To so omogočile lastnosti, ki so povezane s tovrstnim materialom oblaganja. Te vključujejo:
  Kako postaviti ploščico na osnovo

Dokončanje temeljne hiše profilirano

Eden od najbolj priljubljenih materialov za zaščito socle je profesionalna tla. In to ni nesreča. Je ognjevaren, ekonomičen, ne zahteva posebne skrbi in je enostaven za namestitev. Poleg tega je barvna shema tla tako obsežna, da lahko vsakdo izbere senco, ki ustreza njegovemu domu.
  Kako postaviti ploščico na osnovo

Forum "Kako zgraditi hiš z lastnimi rokami"

Dober dan Če je to vaš prvi obisk na našem forumu, vam priporočamo, da preberete stran s pogostimi vprašanji. Da bi lahko pustili sporočila na forumu in dobili dostop do vseh njegovih funkcij, se morate registrirati po branju Forumskih pravil.
  Kako postaviti ploščico na osnovo

Metode opažnih oblog

V zadnjem času, za dekoracijo baze vedno bolj začeli uporabljati ploščice. Vendar pa je pred polaganjem temeljev s ploščicami treba upoštevati osnovne metode obrnjenih del:
  Kako postaviti ploščico na osnovo

Značilnosti osnove in materiala za njegovo izdelavo

Če je višina kleti manjša od 0,4 m, je težko opremiti hidroizolacijski sloj, ki lahko zaščiti steno pred vlago. Podnožje lahko izpljamo s površino, štrlečim ali padajočim. Najpomembnejše so štrleče in celo vrste kletnih površin, čeprav nadzemni, padajoči deli temeljev trajajo dlje, ker so manj dovzetni za učinke padavin. Uničevalni dejavniki, ki nenehno delujejo na kleti, so vlaga, temperaturna razlika, izkrivljanje zunaj sezonskih sil.
  Kako postaviti ploščico na osnovo

Zaključna osnova: majhna teorija

Klet je najbolj ranljiva točka zunanje stene hiše, saj je najbolj dovzetna za mehanske in atmosferske vplive. Da bi preprečili prodiranje vlage, se med bazo in steno položi hidroizolacija. Ruberoid se lahko uporablja kot hidroizolacijski sloj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty