poniedziałek, 4 czerwca 2018

Razstava stavb za lesene hiše

  Razstava stavb za lesene hiše

O zadnji razstavi Holzhaus v All-Russia Exhibition Centru

Razstava "Stavba lesene hiše / Holzhaus" v Moskvi, namenjena gradnji lesenih hiš, združuje graditelje, arhitekte in poznavalce lesene arhitekture iz različnih regij Rusije in držav sveta.
  Razstava stavb za lesene hiše

Stavba Lesena hiša - lastna proizvodnja na Baikalu

Najčistejša narava Bajkala, tradicijo lesenega stanovanja že vrsto let, nas spodbuja k ustvarjanju odličnih lesenih hiš. Ne samo ohranjamo tradicijo lesene arhitekture, pač pa skrbno spremljamo vse vodilne trende v svetu lesenega stanovanja, razvijamo nove tehnološke rešitve na tem področju.
  Razstava stavb za lesene hiše

Lesene hiše. Počitniška hiša

Značilnost razstave bo, da bodo na eni strani združene lesene hiše od proizvajalcev, ki uporabljajo različne materiale in načine gradnje. Zaradi številnih vrst stanovanjske gradnje je ta dogodek pomemben dogodek med drugimi podobnimi razstavami. V Holzhausu bodo udeleženci srečali:

Specializirana razstava "STROYINDUSTRIA SIBERIA" 2015

Sodobna gradbena industrija. Najnovejša tehnologija. Oprema. Gradbeni in zaključni materiali.

Kjer bo potekal dogodek, urnik, pogoji udeležbe

Med 10. in 13. marcem bo v Moskvi potekala največja medregionalna razstava na področju enostopne stavbe in urejanja krajine. Razstava bo nahajala v paviljonu št. 1 kompleksa Expocenter na naslovu: Krasnopresnenska obrežje, stavba 14.
  Razstava stavb za lesene hiše

Zagotavljanje nizkih stanovanjskih območij

Ustvarjena je bila industrijska panoga, ki lahko v regijah zagotavlja pravo stanovanjsko gradnjo z nizko rastjo. Izdelava tovornih modulov je organizirana na transportnem traku, ki zagotavlja edinstveno hitrost montaže, visoko kakovost izdelkov, učinkovitost proizvodnje in sposobnost pritegniti visoko usposobljene delavce.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty