sobota, 7 lipca 2018

Gradnja 3-nadstropne stavbe

  Gradnja 3-nadstropne stavbe

Zidanje v monolitni tehnologiji

Zidanje na monolitno tehnologijo. Beton se vlije v trajno oplato Velox. Horizontalna ojačitev je izdelana iz kompozitne ojačitve 12 mm, navpične - jekla 14 mm
  Gradnja 3-nadstropne stavbe

Modularna gradnja v Evropi

V večini evropskih držav se je gradnja modelov zelo razširila. Kavarne, supermarkete in hotele iz modulov je mogoče videti dobesedno na vsaki ulici v številnih evropskih mestih. Tudi modularne zgradbe iz blok zabojnikov se pogosto uporabljajo kot domovi za delavce na različnih gradbiščih, mobilnih pisarnah. V takšnih hišah so začasno postavljeni ljudje, ki iz kakršnega koli razloga potrebujejo stanovanja.
  Gradnja 3-nadstropne stavbe

Tehnologija gradnje sten iz gaziranega betona

Gazirani beton - lahki material, ki ne povzroča ekstrudiranja lepilne raztopine. Za razliko od tradicionalnih opečnih zidov, so stene blokov za betonske betone lahko postavljene brez premora. V skladu z gradbenimi kodami se za polaganje zunanjih sten uporabljajo bloki debeline 375-400 mm, za notranje stene - najmanj 250 mm, za dekorativne predelne stene - najmanj 100 mm. Uporaba orodja Ytong, izdelana posebej za obdelavo z gaziranim betonom, pospeši in poenostavi postopek polaganja in predelave blokov iz gaziranih betonov.
  Gradnja 3-nadstropne stavbe

Oddelek 2. Informacije o projektu gradnje

1. Cilj projekta: gradnja trosobne stanovanjske stavbe (str.4) z inženirskimi komunikacijami na naslovu: ozemlje, ki ga omejujejo Klubnaya St., Teplovy Lane, Kavkazskaya St. v Zavolzhsky okrožju mesta Yaroslavl.
  Gradnja 3-nadstropne stavbe

Gradnja hiše gaziranega betona

Gradnja katere koli stavbe se začne z osnovo. Za 1-2-nadstropno stanovanjsko hišo je dovolj globine temeljev 1,8 m in širine 40 cm. Kopali smo luknjo za temelj vzdolž celotnega perimetra in izračunamo volumen betona.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty