środa, 4 lipca 2018

Fasada hiše z lastnimi rokami

  Fasada hiše z lastnimi rokami

Klasičen pristop - omet

Mavecana fasada se imenuje tudi mokra. To je logično, ker zaradi svoje ureditve ne more narediti brez vlažnih procesov. Danes so za fasadne omete razvite različne zmesi ometov.
  Fasada hiše z lastnimi rokami

Materiali za zunanjo notranjo dekoracijo do-it-yourself

Začnimo z materiali, ki se uporabljajo za zunanjost hiše, jih primerjamo po ceni in ugotovimo, kakšen učinek lahko dobimo v eni ali drugi obliki. Če razdelite materiale, uporabljene v skupine, ki imajo podobne lastnosti, vprašanje o tem, kako preoblikovati fasado, nima bogate izbire odgovorov, samo trije glavni razredi!
  Fasada hiše z lastnimi rokami

Slabosti zaključnega ometa

Najpomembnejša in velika pomanjkljivost je netrajnostni odnos do okolja. Navsezadnje, ne glede na to, kako lahko ustrezno fasado obrišete s svojimi rokami ali z rokami strokovnjakov, medtem ko opazujete ali ne opazujete celotne končne tehnologije, bo omet še vedno imel nestabilne indikatorje pogojev okoljske spremembe. Z drugimi besedami, bo dovzetna za vlago, zaradi katere se bodo pojavile navpične in vodoravne razpoke, pa tudi delaminirana območja in pike. Zaradi zaključka fasade z ometom poceni cenovne kategorije je potrebno ponoviti zaključna dela vsake 3 leta.
  Fasada hiše z lastnimi rokami

Kakšne materiale imamo

Toda preden začnete potopiti v vse tanke možnosti spreminjanja videza vašega doma, se morate najprej seznaniti z materiali, s katerimi boste vi ali vaši izvajalci končali zunanje stene, njihove lastnosti in odtenke med delom.
  Fasada hiše z lastnimi rokami

Popravila kozmetičnih ali večjih?

Preden začnete popravljati fasado, je treba določiti obseg njegove (fasadne) poškodbe, odvisno od tega, katera dela lahko imajo kompleksen ali kozmetični značaj. Seveda je druga možnost videti bolj priporočljiva, in to je logično, ker Ne zagotavlja obsežnih stroškov dela in financiranja.
  Fasada hiše z lastnimi rokami

Mavec fasada konča

Mavec je eden najcenejših načinov dodelave, ki je tudi eden najcenejših. Cementno pesek in cementno-apnenski sestavki se uporabljajo kot vhodni material. V tem času je veliko suhih ometov, skoraj popolnoma pripravljenih za uporabo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty