wtorek, 3 lipca 2018

Kapitalska gradnja

Tema 10. INFRASTRUKTURA PODJETJA

3. Kapitalska gradnja

Kapitalska gradnja se nanaša na postopek ustvarjanja novih in rekonstrukcijo obstoječih proizvodnih in neproizvodnih sredstev ter namestitev in naročanje opreme in strojev.
  Kapitalska gradnja

Tehnične razlike gradbenih objektov

Začasne konstrukcije in kapitalska izvedba gradnje imajo zunanje podobne značilnosti, medtem ko se v skladu z urbanističnim kodeksom Rusije določijo tehnične razlike v objektih:
  Kapitalska gradnja

Kaj je kapitalska gradnja in katere vrste?

Kapitalska gradnja je gradnja, rekonstrukcija, ponovno opremljanje ali širitev različnih objektov, pa tudi gradnja vseh objektov, pri katerih je potrebno izvesti različna montažna in izkopna gradbena dela, povezana z gradnjo temeljev, zaščito zapiranja in gradnje nosilnih konstrukcij komunikacije.
  Kapitalska gradnja

Informacije o podrejenih organizacijah:

Občinska vladna agencija za podporo projektne dokumentacije in tehnični nadzor nad popravilom občinske lastnine. Kratek naziv: MKU "PDS in TK"

Poštni naslov: 153000, Ivanovo, Avenue Sheremetevsky, 1, pds_tk@mail.ru
  Kapitalska gradnja

Naložbe in kapitalska gradnja

Logično nadaljevanje razvoja teme upravljanja premoženja je informatizacija procesov upravljanja naložb in kapitalske gradnje. Sodobno izvajanje poslovnih ciljev za ustvarjanje novih in rekonstrukcijo obstoječih objektov ni mogoče brez ustrezne informacijske podpore.
  Kapitalska gradnja

Znaki strukture kapitala

Glavna značilnost je tesna povezava objekta z zemljiškim virom, to je nepogrešljiva prisotnost temeljev. Poleg tega je potreben dopusten niz dokumentov, ki izpolnjuje vse zahteve GPZU (urbani razvojni načrt zemljišča). To je predložitev dokumentov, ki razvijalcu omogočajo, da nadaljuje gradnjo ali potrebno obnovo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty