wtorek, 3 lipca 2018

Remont hiš na seznamu moskovskih 2016

Remont v stanovanjskih zgradbah: vprašanja in odgovori

Metodični priročnik za remont. Pripombe in pojasnila strokovnjakov javne družbe - Fundacija za pomoč pri reformi stanovanj in komunalnih storitev. - Moskva: knjižnica RG CJSC, 2014.
  Remont hiš na seznamu moskovskih 2016

Odločeno je bilo ustanoviti medresorsko komisijo o smernicah gradbeništva in javnih služb

Ministrstvo za gradbeništvo Rusije je podprlo pobudo Ministrstva za industrijo in trgovino Rusije, da bi ustanovile medresorsko komisijo za razvoj infrastrukture mest in gospodarskih javnih služb, sodobne gradbene metode, gradbenega materiala in gradbene opreme. Ta sklep je bil sprejet na delovnem sestanku z udeležbo vodij obeh oddelkov, Mihaila Meja in Denisa Manturova, 23. maja v Moskvi.
  Remont hiš na seznamu moskovskih 2016

Dragi vodje projektnih in pogodbenih organizacij!

Ministrstvo za gradbeništvo in stanovanjske in komunalne storitve regije Tver je napovedalo začetek predhodnega izbora izvajalcev za naslednja dela:
  Remont hiš na seznamu moskovskih 2016

Funkcije države na področju popravil kapitala

Na zvezni ravni je Ministrstvo za gradbeništvo organ, pristojen za oblikovanje državne politike in metodično ureditev popravil kapitala.
  Remont hiš na seznamu moskovskih 2016

Glavna krivica

V Nižnem Novgorodju je naključni mimoidoči ubil košček ometa, ki se je strmoglavil s sprednje strani petnadstropne stavbe na ul. Vitebsk. To se je zgodilo junija. Sanacija fasade, po regionalnem programu, je predvidena za 2024-2033. Pod pogojem, da bodo v vseh teh desetletjih najemniki skrbno plačevali svoje pristojnosti regionalnemu operaterju.
  Remont hiš na seznamu moskovskih 2016

Kršitve sredstev pri remontu stanovanjskih zgradb

Kršitve so bile razkrite v dejavnostih regionalnih in lokalnih oblasti, regionalnih skladov za kapitalske popravke stanovanjskih stavb, upravljavcev in izvajalcev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty