piątek, 6 lipca 2018

Betonsko mletje s helikopterjem

  Betonsko mletje s helikopterjem

Katera orodja so potrebna

Za izvedbo tega postopka boste potrebovali posebno opremo za brušenje betonskega dna. To vključuje posebne stroje, segmente na stroju želenega tipa. Mozaična posebna vozila so industrijska in gospodinjska. Razlikujejo se po masnih in dimenzijskih karakteristikah ter številu diamantnih koles (segmentov).
  Betonsko mletje s helikopterjem

Stopnja faze betona

Stroji za gladkost so ločena linija, drugače mletje helikopterja. Ti stroji se uporabljajo v drugi fazi po uporabi polimerov. To je delo gladilnega stroja, ki pripelje mojstre do končne faze postopka.
  Betonsko mletje s helikopterjem

Nakup strojnega lopatic (helikopterja) za beton po nizki ceni

Stroji za gladkost ali lopaticami se uporabljajo za izravnavo po ulivanju in tesnjenju površin betonskih tal s pomočjo lopatic ali diskov. Postali so nepogrešljiva visoko zmogljiva profesionalna oprema v predpisih sodobne gradnje glede na optimalno ravno tla (mletje in fugiranje betona).
  Betonsko mletje s helikopterjem

Kaj je helikopterski avto?

Ta vrsta opreme je poseben dizajn za obdelavo glajenja. Naprava ima posebne nože, ki se vrtijo vzporedno s tlemi in odstranjujejo zgornjo plast betona. Tehnika se nanaša na industrijske vrste enot. Stroj helikopterja ima precej visoko ceno, zaradi česar je njegova enkratna uporaba nepraktična.
  Betonsko mletje s helikopterjem

Kaj določa ceno brušenja tal

1. Potrebna globina brušenja. Čim večja je globina, večja je poraba brušenih segmentov, daljši je čas izvajanja dela, bolj se zbujajo dež (blato) itd. - Seveda se cena brusnih betonov povečuje.
  Betonsko mletje s helikopterjem

Kako pravilno opravljati delo

Izvedba takega postopka kot poliranje betonskega dna z lastnimi rokami je namenjena izravnavi in ​​čiščenju površine betonskega tlaka ter odstranitvi zgornjega sloja z največjo škodo, razpokami, čipi in umazanijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty