sobota, 7 lipca 2018

Podstrešje

  Podstrešje

Ideje za urejanje podstrešja različnih vrst

Da bi podstrešni prostor postal izviren in ne kot stotine podobnih projektov, je treba pri dekoraciji uporabiti različne dekorativne tehnike. S preprostimi tehnikami načrtovanja je mogoče pomanjkljivosti v podstrešni strukturi spremeniti v prednosti.
  Podstrešje

Podstrešni klapni ploščo

In kljub temu postava ostaja najbolj priljubljena pokrivala z drevesa. Get tako pokritost ni težko. Če želite končati s preprostimi veščinami gradbenih del, lahko to naredite sami. Izdelke, kupljene za obloge, bi bilo treba najprej obdelati z zaščitnimi sredstvi: antiseptiki, zaviralci ognja itd. Lamele, ki so po takem postopku dobro posušene, ostanejo na podstrešju približno en dan, prilagojene mikroklimi sob.
  Podstrešje

Praktični zaključni nasveti

Njihova notranja podstrešje - stvar estetskega zaznavanja in denarnice. Delili bomo praktične nasvete o tem, kako obložiti podstrešje z mavčno ploščo, blokado, imitacijo stojala, ploščo in pokazati nekaj zanimivih in uporabnih idej o tem, kako uporabljati kombinacijo navadnih materialov in različnih tehnik v oblogi, da spremenite dolgočasen, značilen konec v ekskluzivno in izvirno notranjost.
  Podstrešje

Namestitev okvirja in vmesno delo

Ko govorimo o gradivu, priporočamo, da kupite standardni kovinski profil pod okvirjem, ampak da se odločite za tanjši suhomontažni premaz, ker vam od njega ne bo treba ustvariti nosilne površine (vse, kar moramo obesiti na stene ali strop, bomo obesili na tramove, ki so vedno na podstrešju).
  Podstrešje

Pripravljalna faza pokrivanja prostora

Preden obložite podstrešje s suhim zidom, se prepričajte, da je pripravljen za nadgradnjo. Spomnimo se, da nad tisto sobo obstaja streha, in odvisno od njenega stanja, kako udobno boste v sveže izdelani sobi in kako dolgo bo trajalo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty