środa, 4 lipca 2018

Gradnja hiš iz ključa bar

  Gradnja hiš iz ključa bar

Hiše iz vrstice na ključ

Hiša iz bar - klasike ruske gradnje. V kateri koli državi in ​​celo v majhni regiji že poznajo (klasični, tradicionalni) pristopi k oblikovanju hiš in izbiri gradiva za stanovanjsko gradnjo. Poleg tehnologije in orodij za gradnjo so se skozi stoletja razvijali. V ruski verziji - to je nedvomno hiša lesa - z izrezljani drsalkami in platnenimi ploščami, okraski. Tehnologija in orodja domačega lesenega stanovanja, nastala iz ostrih osi, so bila stoletja poraščena, kar dokazujejo spomeniki lesene arhitekture Rusije, ki so se spustili k nam in so postali predmet občudovanja ne le tu, temveč tudi v tujini.
  Gradnja hiš iz ključa bar

Hiša lesa: praktična rešitev za probleme v stavbah

Na prvi pogled se zdi, da na trgu obstaja veliko gradbenih tehnologij in materialov. Treba je obravnavati najbolj napredne načine, kako dragi ali dvomljivi.
  Gradnja hiš iz ključa bar

Hiše iz vrstice na ključ

Moderne hiše iz bara imajo vse prednosti lesenih konstrukcij, hkrati pa so jim prikrajšane pomanjkljivosti. Okolju prijaznost, naravnost, trpežnost, moč, lepa površina, razumna cena - to so glavne prednosti lesa. Antiseptična, impregnacija z negorljivim gorenjem, obdelava na natančnih strojih, nove tehnologije montaže zagotavljajo odpornost na izgorevanje in razpad, odlično geometrijo, visoko hitrost montaže. Ni presenetljivo, da večje število razvijalcev raje hiše iz profiliranega lesa.
  Gradnja hiš iz ključa bar

Značilnosti hiš iz profiliranega lesa

Posebej priljubljeni so hišni kraji profiliranega lesa, ki cenijo udoben počitek pred mestnim hrupom. Takšne stavbe združujejo naravno energijo, odlične lastnosti, sodoben dizajn. Dobro se prilegajo okoliški pokrajini.
  Gradnja hiš iz ključa bar

Akcija na hiši do 15. julija!

  • Topel kotiček;
  • Antiseptično zdravljenje spodnje krone, talnega zastoja in prepiha;
  • Kovinska vhodna vrata;
  • Plastična okna.
Preberite več »
  Gradnja hiš iz ključa bar

Prednosti gradnje hiše iz prilepljenega lesa

Glavna prednost je ta, da ima natančno in strogo geometrijsko obliko, v primerjavi z zaobljenimi hlodovniki, ker so ob njihovi povezavi zelo majhne reže, skozi katere hladno zrak in veter prodrejo. Zaradi tega ohišja, zgrajenega iz lesa, ima najboljše toplotne lastnosti kot hlode zaobljenih hlodov. Stroški ogrevanja takšnih hiš bodo veliko nižji, in to je seveda ogromen plus za Kazan, saj Ogrevalna sezona doseže 8 mesecev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty