czwartek, 5 lipca 2018

Vrste stanovanjskih stavb z nizko rastjo

  Vrste stanovanjskih stavb z nizko rastjo

Vrste nizko rast stanovanjskih nepremičnin v Španiji

Skladno z načrtovanjem in komercialnimi vrstami posamičnih naselbin in mestnega razvoja, splošno sprejetih v Evropi in Ruski federaciji, nizko rast stanovanjskih nepremičnin v Španiji je razdeljen na Enodružinska (enodružinske), vrstna dvojček (dve družini), blokiral nizkih večstanovanjskih stavbah in vrstnih hiš v blokiranem vrsto posameznega lokalnega območja.
  Vrste stanovanjskih stavb z nizko rastjo

Stanovanjske hiše mešane strukture načrtovanja

Stanovanjske stavbe z mešano plansko strukturo, ki temelji na kombinaciji koridorja, galerije, odseka v eni stavbi. V hodniku se segmentne hiše z galerijsko sekcijo nahajajo v odsekih, ki so povezani s hodniki (galerijami) skozi več nadstropij.
  Vrste stanovanjskih stavb z nizko rastjo

1. 29.Main vrste nizko rast stanovanjskih stavb. Konstruktivni sistemi in metode gradnje stavb.

V sklopu svoje arhitekturne in načrtovalske strukture so večnadstropne stavbe razdeljene v več vrst: odsek, katerega načrtovalska organizacija vključuje skupino več apartmajev na vsakem nadstropju platforme stopnic; en sam oddelek (stolp); koridor, katerega načrtovalna struktura je določena z dejstvom, da stanovanja vsakega nadstropja v taki hiši izstopijo v skupni hodnik, galerijske hiše, v katerih stanovanja gledajo na odprte galerije pod zemljo.
  Vrste stanovanjskih stavb z nizko rastjo

Rešitve za prostorsko načrtovanje stanovanjskih zgradb

Prostorsko načrtovanje stavbe se imenuje združitev glavnih in pomožnih prostorov izbranih velikosti in oblik v eno samo sestavo. Glede na lokacijo prostorov se razlikuje več osnovnih sistemov prostorskega načrtovanja stavb.
  Vrste stanovanjskih stavb z nizko rastjo

Oblikovanje državnih hiš

Razporeditev državnih hiš se izvaja na območjih, ki se nahajajo na območju vrtnarjenja z različnimi uradnimi imeni: državno nekomercialno partnerstvo (DNP), državno nekomercialno partnerstvo (DNT), vrtno nekomercialno partnerstvo (SNT).
  Vrste stanovanjskih stavb z nizko rastjo

Dobra ekologija, lagodno življenje

Ena od glavnih in nedvomnih prednosti je bližina narave in dobra ekologija. Običajno so takšne hiše zgrajene na mestih, ki so oddaljene od industrijske proizvodnje, v naročju narave. Njihovi prebivalci imajo možnost, da v vsakem letnem času dihajo svež zrak in uživajo v čudoviti pokrajini. Pogosto so nizke stavbe postavljene v upravnih mejah primestnih vasi in mest. Življenje tukaj teče počasi, mir in tišina vladajo povsod, ne pa moti mestni hrup.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty