poniedziałek, 2 lipca 2018

Pool naredi sam fotografijo

  Pool naredi sam fotografijo

3. Betonski bazen, da naročite ali naredite sami

Seveda ta možnost ni za vsakogar, stroški pa bodo dostojni, vendar so obrtniki, ki so z lastnimi rokami uspeli zgraditi konkreten bazen. Zato smo se odločili, da ga vključimo v naš seznam poceni idej.
  Pool naredi sam fotografijo

Napihljiv bazen: mobilen in dostopen

Najlažji, najbolj dostopen in nepretrgan v vsakodnevni uporabi je napihljiv bazen. Večina modelov (zapustimo otroške bazene na stran, jih bomo obravnavali v nadaljevanju) napihljivih bazenov, izdelanih iz dvojne (manj pogosto tri plasti) pokrova iz PVC folije.
  Pool naredi sam fotografijo

Gradnja betonskega bazena ↑

1. Delo se začne s prepoznavanjem primernega prostora za izgradnjo bazena. Upoštevati moramo globino podzemne vode. Na območjih, kjer se nivoji nahajajo na razdalji 0,5-1 m od površine tal, ni priporočljivo postaviti nepremično betonskega bazena. Neželeno je imeti stavbo v bližini temeljev zgradb, ki se nahajajo na lokaciji.
  Pool naredi sam fotografijo

Izbira sklede: kupite pripravljen ali naredite sami?

Najbolj delovno intenzivno delo, povezano s pripravo jame in prelivanjem sklede. Toda proizvajalci so ugotovili, kako zgraditi bazen v državi hitreje in lažje. Ustvarili so pripravljene sklede, ki jih je treba izkopati le v tla in jih popraviti. Poleg očitne prednosti pri enostavni montaži so gotove konstrukcije tudi ugodne, saj prihajajo v vseh vrstah oblik in barv, kar pa ni mogoče reči o betonu. Poleg tega se lahko med obratovanjem betonske skodelice začnejo premikati, če se začne premikanje tal.

3. Nepremični bazeni

Začnimo z očitnimi pomanjkljivostmi teh struktur: vseh vrst, so najdražji - v smislu ne samo dogovora, temveč tudi vzdrževanja. Vendar se ta seznam pomanjkljivosti konča. Ker so stacionarni bazeni temeljna gradnja, kot pravijo, stoletja.
  Pool naredi sam fotografijo

Izbira mesta za prihodnji bazen ↑

Pri izbiri mesta za bazen je potrebno upoštevati ne samo želje družinskih članov in lasten estetski okus, ampak tudi nekatere lastnosti vaše spletne strani - lokacija velikih rastlin, vrsta tal, smer vetra in nagib mesta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty