wtorek, 3 lipca 2018

Lepe zavese v dvorani

  Lepe zavese v dvorani

Izberemo zavese na celoten način oblikovanja dvorane

Že v naši sezoni smo že pisali o slogih oblikovanja dvorane. Naj bolj podrobno razmislimo, katere zavese so najbolj primerne za modne interiere.
  Lepe zavese v dvorani

Kakšen stil zavese lahko izbirate?

Seveda, CURTAINS - to je pomemben, a še vedno pripomoček v vašem domu, zato je njihov stil treba izbrati glede na zasnovo v vašem stanovanju. Na primer, težka in izdelana iz dragih tkanin zavese, ki se popolnoma prilegajo v klasično dnevno sobo. Toda za sodobne sloge se lahko uporabljajo zavese s preprostejšo zasnovo.
  Lepe zavese v dvorani

Slogi zavese za kuhinjo

Zasnova zaves je pomembna za vsako mesto v hiši, še bolj pa za tisto, kjer je porabljen precej časa za pripravo hrane. Običajne žaluzije praviloma izgledajo suhe in preveč omejene, da ne bodo vsi gostitelji, in ne vsaka kuhinja ustrezali okusu. Vendar pa v tej sobi tudi viseče zastirke z bujnimi grebeni in platnenimi strehami niso pomembne.
  Lepe zavese v dvorani

Zavese za dvorano leta 2017: nove postavke

Nemogoče je poimenovati eno barvo ali eno teksturo, ki je v središču notranjega moda naslednjega leta. Na fotografiji si lahko ogledate zelo drugačno zasnovo zaves, in vtis ni izključen, da se bo izkazalo, da nekatere prihodnje smeri v notranjosti niso opisane. To ni tako, saj moda postaja vse bolj demokratična (in tu, ne brez vpliva krize).
  Lepe zavese v dvorani

Moderne zavese: ideje v slogu minimalizma

Stil hiše se kaže ne samo v pohištvu, ampak tudi v dodatki, ki ga krasijo. Zavese v sodobnem slogu, ki ne prenašajo nagrobne ali rese, prinašajo v hišo ozračje skromnega čarapa. Običajno bele ali nevtralne tone (siva ali peska). Tkanine, ki se uporabljajo za take zavese: perilo, bombaž in svila, strogo gladko, brez dodelave. Sodobne zavese lahko pokrivajo samo okensko steklo ali zapolnijo celotno površino okna, vendar ob upoštevanju uporabe lahkih tkanin in svetlih barv ne dajejo popolne utrujenosti. Lahko okrasite okna v vsaki sobi (čudovito kot zavese za dnevno sobo in spalnico).
  Lepe zavese v dvorani

Oblikovalske značilnosti zaves v dvorani z dvema oknoma

V nekaterih stanovanjih in hišah za načrtovanje v dvorani je 2 okna. Za dnevno sobo z dvema oknoma, razmislite o trenutkih, kako pravilno okrasite sobo z zavesami:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty