wtorek, 3 lipca 2018

Monolitno delo je

  Monolitno delo je

Prednosti monolitne gradbene tehnologije pri gradnji montažnih zgradb iz LMK

Monolitna gradnja zavzema velik delež ruskega trga. To je v veliki meri posledica preferenc potrošnikov, ki v večini primerov menijo, da so stavbe iz armiranega betona bolj zanesljive in trajne v primerjavi s kovinskimi stavbami. To še posebej velja za večnadstropno konstrukcijo.
  Monolitno delo je

Monolitna konstrukcija

Monolitna gradnja je ena najbolj obetavnih tehnologij, ki se uporabljajo pri gradnji stavb in objektov za različne potrebe. Proces monolitne konstrukcije je podoben konstrukciji različnih strukturnih elementov iz mešanice, ki vsebuje beton in posebno opaž. Pod oporo razumeti poseben dizajn, ki služi kot posebna oblika, v kateri je položen monolitni beton. Opaž je sestavni del monolitne gradnje in ena od njegovih lastnosti, saj skozi opaž je gradnja bodoče gradnje moč, togost in odpornost na spremembe v obliki, velikosti in drugih lastnostih betonske konstrukcije.
  Monolitno delo je

Montaža opažev v monolitnih delih

Najpomembneje je, da sem na začetku vsega monolitnega dela zgrešil inženirje razčlenitev zgradbe. Stene, stebri, pregrade so v njej postavljeni z milimetrsko natančnostjo. Po tem se začne namestitev opažev.
  Monolitno delo je

Monolitna konstrukcija

Monolitna konstrukcija je sodobna tehnologija za hitro postavitev objektov in zgradb katere koli oblike in števila tal iz armiranega betona. Načelo izvajanja monolitnih del je v tem, da se na gradbišču postavlja pomožna struktura opažev z okovjem znotraj. Postopoma, raven po ravni, se vlije z betonsko mešanico, ki se strdi v naravnih pogojih ali z dodatnim ogrevanjem pozimi.
  Monolitno delo je

Monolitno delo, betoniranje

Pred izvajanjem betoniranja bodite pozorni na spoštovanje zaščitne plasti betonske ojačitvene kletke, ki je lahko od 2,5 cm do 5 cm. Ojačitev mora biti čista brez umazanije ali cementa.
  Monolitno delo je

Monolitno stanovanje po ugodni ceni

Do danes se monolitna stanovanjska gradnja razvija s precej hitrim tempom. Monolitna stanovanjska gradnja vam omogoča hitro in zanesljivo izgradnjo hiše z nizko rastjo za zasebne potrebe in večstanovanjske stavbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty