piątek, 6 lipca 2018

Mavec spb

  Mavec spb

Mehanski omet

Mehansko ometno delo je tehnologija, ki vam omogoča prihranek časa pri dokončanju prostorov, pospešite gradbeni proces (omet). Rabljene ometne postaje se razlikujejo od razpršilnih črpalk do splošnih instalacij. V skladu s parametri vašega predmeta izberemo opremo, ki je primerna in učinkovita za uporabo. Dolgoročne strokovne delovne izkušnje v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji omogočajo pozicioniranje mehanskega ometa kot hiter način za enakomerno in kvalitetno površinsko zaščito.
  Mavec spb

Stopnice ometov

Poravnava sten in stropov se začne s pripravo površin in čiščenjem iz prahu in umazanije. Za boljše lepljenje malte se zaledni spoji poglobijo za 10 mm. Na gladkih betonskih stenah so zareze s globino 3 mm in dolžino 15 mm. S pomočjo kladiva in zareze na površini 1 m2 ostane približno 250 zarez. Pred samim začetkom ometanja je tla prekrita s plastično folijo. Standardni postopek je naslednji: izravnavanje stropov in nato stene. Zelo pomembno je, da na površini pred nanosom nanašamo plast primera.
  Mavec spb

Imenovanje ometnih del

Stenske stenske površine bodo pomagale zaščititi pred škodljivimi vplivi okolja in služile kot izravnalni sloj za poznejša zaključna dela. Dela za omet in slikarstvo se izvajajo za notranjo in zunanjo dekoracijo.
  Mavec spb

Mavec deluje v Sankt Peterburgu St. Petersburg, kiti in omet stene

Mavčno delo

Vsi v teoriji vedo, kaj ometajo. To sta dva, tri mavca na kvadratni meter stene, veliko vlage in vse to je zelo dolgo, drago in umazano. Tako se je zgodilo.
  Mavec spb

Mavčno delo, mavčne stene, stropni omet

Eden od pomembnih pripravljalnih faz gradbenega dela je mavčni zid in strop.

Po končanem gradnji konstrukcijske škatle se po pravilni izvedbi ometnih del izvede in po njegovem krčenju.
  Mavec spb

Tehnologija ometa

Tehnologija ometov je odvisna od zahtevane kakovosti in vrste ometa. Na srečo je čas za hack-delo in sklenitev zakonskih zvez minilo, zahtevane so gladke stene z visokokakovostnimi drgnjenimi površinami. Danes se glavni omet izvaja na svetilnikih in samo dekorativni brez njih. Če lahko razdelimo glavni mavec v strojni in ročni omet, potem pa v primeru dekorativnega ometa, se uporablja predvsem z rokami, razen v ekskluzivnih primerih. Poleg tega ima veliko dekorativnih ometov posebno tehniko, včasih pa tudi fugiranje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty