niedziela, 1 lipca 2018

Slabosti suhih talnih estrihov

  Slabosti suhih talnih estrihov

Pomanjkljivosti semi suhega načina vezave naprave

Tehnologija polsuhega estriha je precej zapletena, zahteva znanje, izkušnje in ustrezno opremo. Del pomanjkljivosti polsušnega estriha je preprosta pomanjkljivost. Nizek promet, na primer, je posledica nizke vsebnosti vlage v mešanici.
  Slabosti suhih talnih estrihov

Kaj je pol suhega estriha?

To je ista cementno-peskovna malta, ki vsebuje mehčala in steklena vlakna, vendar z najmanjšo količino vode, tako da se lahko naredi kombina iz nje, se ni zrušila, ampak tudi ni iztekla vode. Zaradi nizke vsebnosti vode se čas sušenja plasti zmanjša na dva do tri dni. Običajno se uporablja polsuški estrih, kjer je potrebno izmeriti velike razlike v višini, velike razpoke in gume.
  Slabosti suhih talnih estrihov

Prednosti in slabosti polsuhega estriha

Preden govorimo o načinu talnega tlaka, je treba podrobno razumeti, kako ima prednosti pred klasično različico, in tudi vedeti, kaj lahko pričakujejo pasti, ko ga uporabljate. Za začetek upoštevajte njegove prednosti, ki vključujejo naslednje:
  Slabosti suhih talnih estrihov

Značilnosti polsušnega cementnega estriha

Glavna prednost te tehnologije je, da je za svojo napravo običajno uporabiti najmanjšo količino vode. Treba je biti pozoren na kakovost malte, ker bo odvisno od tega, ali bo tla, njegova debelina in izbira vrste osnovne plasti odvisna. Postavitev te sodobne oblike estriha je možna na več načinov. Med glavnimi so naslednji:
  Slabosti suhih talnih estrihov

Kdaj je priporočljivo?

Kljub zgoraj navedenim pomanjkljivostim, je predstavljena mešanica odlična za popravila v stavbah, kjer so še vedno stare lesene konstrukcije. V tem primeru je resna obremenitev nosilnih elementov kontraindicirana, polsuški estrih pa vam omogoča, da ustvarite najlažji premaz. Prav tako je priporočljivo v hladni sezoni, ko ni mogoče pripraviti in uporabiti cementne malte. Z omejenimi finančnimi zmožnostmi - stroški tega materiala so znatno nižji od vseh drugih rešitev.
  Slabosti suhih talnih estrihov

Povprečni stroški najema materiala in opreme

Povprečni stroški so odvisni od vrste uporabljenega cementa, dodatnih aditivov za rešitev, uporabe dodatne opreme itd.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty