sobota, 7 lipca 2018

Whitewash s Kohlerjem

  Whitewash s Kohlerjem

Kakšne barve dobite z mešanjem barv s pijanim filtrom

Ker je apno in kreda belo perilo belo, se barve mešajo med osnovnim belo in pigmentom (beli + pigment). S to kombinacijo barve dobimo v pastelni paleti. Količina dodanega barvila določa senco končne barve.
  Whitewash s Kohlerjem

Kako razredčiti apno za belo pranje

Zdaj je precej težko najti mojstra, ki bo prevzel to delo, ker delo ni najčistejše in za nizko plačo nihče ne bo delal. Torej se moraš obarvati. Delo sama po sebi sploh ni težka naloga, ampak zelo neprijetna, in kar je najpomembnejša, umazana. Pred delom je treba tla in pohištvo pokriti s filmom, če ni mogoče popolnoma izprazniti prostora. Prav tako pripravite zaščitno obleko.
  Whitewash s Kohlerjem

Kako pripraviti pred nanosom apna?

S precej nizko ceno za beljenje sten z apnom, se pred slikanjem ne izvaja posebna priprava. Po njenih značilnostih se apnenčasta malta dobro prilepi na stene. Dobro se drži pri ponavljajočem in naknadnem barvanju, za razliko od krede.
  Whitewash s Kohlerjem

Lime strop: priprava rešitev (video)

  • Priprava raztopin za belo pranje
  • Pripravljalna dela s stropom
  • Postopek beljenja stropa
  • Uporabljajte pršenje
  • Nekaj ​​koristnih nasvetov
Do sedaj nekaj uporabljajte samo kot strop. Toda v zadnjem času je bila apnenadna pobarvanost najbolj priljubljena metoda površinske obdelave. Edina nesporna prednost, ki jo še vedno ima, je nizka cena. Je okolju prijazen material, zadostuje, da se preprosto nanaša na površino.
  Whitewash s Kohlerjem

Odstranjevanje starega bela s stropa

Od stropa lahko odstranite stara bela s strgalom. Strop lahko tudi očistite s katero koli raztopino, odvisno od tega, kateri sestavek je bil uporabljen za belo pranje. Če je bila uporabljena raztopina krede, jo je veliko lažje izperite kot premaz na osnovi apna. Če želite izvedeti o sestavi bele pene, je precej preprosta, samo držite roko na stropu in, če se roka umazanija, lahko sklepamo, da je bila bela pena izdelana iz kredne raztopine.
  Whitewash s Kohlerjem

Priprava stropa za proces

Ne glede na to, katero metodo izberete, bodisi kredo, apno ali barvo, vendar preden začnete belo pranje morate pripraviti svojo površino. Kaj je vključeno v ta del dela:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty