czwartek, 5 lipca 2018

Odstranitev betonskega temeljev stavbe

  Odstranitev betonskega temeljev stavbe

Načini razčlenjevanja fundacije

V naši praksi uporabljamo široko paleto orodij, od črpalk do hidravličnega kladiva bagra. Metoda razstavljanja temeljev hiše se izbere glede na količino dela in gradivo ustanove.
  Odstranitev betonskega temeljev stavbe

Oprema, ki jo uporabljajo mojstri Jude

Ali imajo izvajalci YouDo na voljo potrebno opremo za demontažo betonskih konstrukcij in vseh temeljev. Rušenje temeljev stavb se izvaja z uporabo pnevmatskih in električnih orodij, hidravličnih priključkov, avtomatske opreme za diamante, bagrov in posebnih strojev.
  Odstranitev betonskega temeljev stavbe

Odstranitev trakove osnove

Trak temelj - vrsta temeljev, ki je zaprta zanka iz betona ali armiranega betona. Položi se pod vse nosilne stene stavbe, s čimer se enakomerno porazdeli težka obremenitev stavbe na tleh vzdolž celotnega oboda. Razstavljanje traku temelj lahko izvedemo s konvencionalno udarno metodo in brezstopenjsko metodo, opisano zgoraj, z uporabo armiranega betonskega prekinjevalca.
  Odstranitev betonskega temeljev stavbe

Prednosti razstavljanja betona in armiranega betona s hidrokliničnimi (prekinjevalci)

Demontaža betona, armiranega betona in opeke s pomočjo najnovejših tehnologij omogoča zmanjšanje ravni hrupa in vibracij, ki se vedno pojavijo pri uporabi tradicionalnih metod razstavljanja udarcev. To omogoča razstavljanje objektov v stanovanjskih objektih, kjer je izvajanje tega dela običajno povezano s stalnim neugodjem za prebivalce hiše. Naslednja nesporna prednost uporabe hidroklina je zmožnost nadzora samega procesa: array se zruši v določeni smeri in med razstavljanjem ne more poškodovati drugih struktur.

Načini razstavljanja temeljev

Metoda razstavljanja starih temeljev je izbrana glede na vrsto (kup, jermen ali monolit) in material izvedbe (opeka, beton). Običajno je razlikovati tri glavne načine:
  Odstranitev betonskega temeljev stavbe

Načini demontaže konkretnega temeljev

V primeru, da ne obstajajo dvižne poti za težko specializirano opremo, se demontaža tračnega traku opravi ročno. V ta namen uporabljajo oba tradicionalna vlačilca in sodobnejše naprave z orodjem za rezanje diamantov. Ročna metoda zahteva več časa, vendar je veliko cenejša.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty