środa, 4 lipca 2018

Gradnja industrijskih objektov v Rusiji

  Gradnja industrijskih objektov v Rusiji

Kaj morate vedeti pred obnovo obstoječe proizvodnje?

V okviru dela na projektih rekonstrukcije in posodobitve kupci, vlagatelji, posojilne banke vedno zanimajo tri stvari:

Industrijska gradnja: posebnosti in značilnosti

Danes je gradnja industrijskih objektov velika, specifična, ločena površina gradbenih del. Kakovost opravljenega dela neposredno vpliva na prihodnje delo podjetja in dobiček. Zato niti načrtovanje industrijskih objektov niti faza gradnje industrijskih objektov ne smejo imeti nobenih izpustov v njihovem procesu.

Gradnja objektov in objektov

Industrijska gradnja je proces gradnje (ali obnove) stavb in objektov, ki imajo industrijske, razstavne ali skladiščne namene, to je tiste, povezane z industrijo in proizvodnjo.
  Gradnja industrijskih objektov v Rusiji

SPORAZUM, DOVOLJENJA

Usklajevanje in strokovno znanje projektne dokumentacije je proces reševanja prihodnje gradnje z državnimi in komunitarnimi službami, strokovnimi organizacijami.
  Gradnja industrijskih objektov v Rusiji

Seznam začetnih dovoljenj za načrtovanje industrijskih objektov

Približni seznam izvornih podatkov in začetna dovoljena dokumentacija, potrebna za razvoj projektne in ocenjevalne dokumentacije visokotehnološkega industrijskega podjetja ali raziskovalnega centra:
  Gradnja industrijskih objektov v Rusiji

Gradnja hidroelektrarn v Sibiriji in na Daljnem vzhodu krši okoljske pravice lokalnega prebivalstva

Vodstvo Rusije vidi hidroenergetsko industrijo ne le kot glavno energijsko bazo za gospodarski razvoj, temveč tudi kot orodje za razvoj ozemelj. Vendar gradnja hidroelektrarn ima obsežen in zapleten vpliv na okolje, spreminja način življenja ljudi, v večini primerov pa ga uničuje, ker velika območja nepreklicno in radikalno spremenijo svoj videz, postajajo neprimerna za normalno človeško stanovanje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty