poniedziałek, 2 lipca 2018

Mehanizirane kitove stene

  Mehanizirane kitove stene

Rešitev za gotovinsko postajo

Za polnjenje aparata, ki se uporablja kot mešanica v prahu, in končne sestavke. Najbolj priljubljene so mešanice cementa in gipsa. Poleg osnove vključuje tudi plastifikatorje in druge specializirane dodatke, ki izboljšujejo določene lastnosti raztopine (na primer sposobnost odpornosti na parazite ali elastičnost prevleke).
  Mehanizirane kitove stene

Ključne prednosti kita sten na mehaniziran način

Mehanski kit je zelo priljubljena storitev. Večina kupcev raje to zaradi jasnih prednosti. Upoštevajte jih podrobneje:
  Mehanizirane kitove stene

Stenske stene, stropi mehaniziran način.

Uporaba najsodobnejše opreme v spakiranih delih nam je omogočila znatno zmanjšanje časa dela z rezultatom, ki ga ni mogoče doseči z običajno ročno metodo.
  Mehanizirane kitove stene

Prednosti mehanskih zidov kita

Polnjenje je ena od stopenj grobe obdelave stene. Kakovost njenega izvajanja je odvisna od tega, kako dolgo in dobro bodo ohranjeni rezultati nadaljnjih stopenj zaključnih del - tapetništvo ali slikanje. Ta postopek se izvaja po ometanju in izravnavanju površine.

Kakšna je strojna metoda?

Strojno metodo izvede en vodja s posebno profesionalno opremo. Dodatne veščine tukaj niso potrebne, dovolj je, da se suha mešanica napolni v postajo. Naprava ima hermetične oddelke, kjer se zmes pomeša z vodo, nato pa se nanese na stene pod visokim pritiskom. Uporabili smo več šob, ki uravnavajo debelino in doslednost, kar omogoča uporabo na vseh vrstah površin.
  Mehanizirane kitove stene

Mehanizirane kitove stene

Kakovost celotnega kompleksa zaključnih del je odvisna od kakovosti kita, kot zadnje stopnje priprave zidov za pritrditev ozadja ali nanašanje barve. Tako imenovana ročna metoda mavčnih zidov zahteva znatne stroške dela, končni rezultat pa bo odvisen od številnih dejavnikov, od katerih je glavna kvalifikacija izvajalca.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty