piątek, 6 lipca 2018

Snip posamezne stanovanjske stavbe

  Snip posamezne stanovanjske stavbe

SNiP za gradnjo zasebne hiše IZhS

Če je zemljišče dodeljeno za individualno stanovanjsko gradnjo, se na njih lahko gradi samo stanovanjska stavba, ne pa poslovna stavba in struktura.

Ustanovljeni standardi

Ker je postal lastnik zemljišča, namenjenega individualni stanovanjski gradnji, je treba ugotoviti norme za gradnjo, razumeti, kako se dogaja postopek načrtovanja in izgradnje zasebne stanovanjske gradnje. Nujno je vedeti, kaj pravijo o gradnji SNiP 2016. Konec koncev so glavni gradniki gradbene kode za razvijalce.
  Snip posamezne stanovanjske stavbe

1. PODROČJE UPORABE

1.1 Ta regulativni dokument sistema določa zahteve za razvoj nizko rastočih stanovanj kot del in samostojno načrtovalno strukturo mestnih, podeželskih in drugih naselij, razvitih v skladu z veljavnimi predpisi in odobrenimi s splošnimi načrti naselij.

SNiP in SanPiN naprave za obdelavo

Obstajata dve skupini regulativnih dokumentov, ki urejajo zahteve za naprave za čiščenje odplak. Prva skupina vključuje gradbene kode - SNiPs. Določajo, kako načrtovati in zgraditi čistilno napravo. Druga skupina vključuje dokumente, ki vsebujejo sanitarne in higienske standarde ter zahteve za sanitarije - SanPiNy. Nadzor nad njimi se izvaja.
  Snip posamezne stanovanjske stavbe

3. Razdalja med ograjo in drugimi predmeti na lokaciji

Sanitarni in življenjski pogoji

Poleg višine ograje, SNiP 30-02-97 vsebuje indirektna navodila o tem, kakšna mora biti razdalja med robom mesta (ograjo) in drugimi predmeti na lokaciji. Zato se dodatno določijo naslednja pravila:
  Snip posamezne stanovanjske stavbe

Gradbene norme in pravila Ruske federacije Načrtovanje in razvoj območij vrtnarskih združenj državljanov, zgradb in objektov. SNiP 30-02-97

5.10. Javne stavbe in objekti morajo biti oddaljeni vsaj 4 m od meja vrtov (poletna koča).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty